Indrukwekkend is altijd weer de kaarsenceremonie tijdens het loopevenement. Tijdens de terugkomavond, wordt hier tijdens de compilatiefilm weer even bij stil gestaan.
Indrukwekkend is altijd weer de kaarsenceremonie tijdens het loopevenement. Tijdens de terugkomavond, wordt hier tijdens de compilatiefilm weer even bij stil gestaan. (Foto: )

SamenLoop voor Hoop blikt terug tijdens Terugkomavond

Mireille Camps

Op woensdag 26 september nodigt de organisatie van SamenLoop voor Hoop voor Hoop de teams, Survivors, naasten en alle andere betrokkenen van het wederom indrukwekkende loopevenement 2018, uit voor een terugkomavond. Iedereen is van harte welkom op deze avond in het Atrium van gebouw A van het Sondervick College. Aanvang 19.30 uur.

VELDHOVEN - Er wordt deze bijzondere terugkomavond teruggeblikt op de SamenLoop met een mooie compilatiefilm. Het definitieve eindbedrag wordt bekend gemaakt door wethouder Daan de Kort. Ook wordt er een cheque overhandigd aan Inloophuis De Eik in Eindhoven. De Eik is een speciale ontmoetingsplek voor mensen die zelf of in hun naaste omgeving, met kanker te maken hebben of hebben gehad. Hier kan men altijd, zonder afspraak, terecht voor een praatje, een informatief gesprek.

Geslaagd

Organisator van diverse edities van SamenLoop voor Hoop in Veldhoven, Peter Renders, blikt terug op een geslaagde SamenLoop: "Het is weer ruim twee maanden geleden dat we met z'n allen hebben genoten van een fantastische SamenLoop voor Hoop. We hopen dat iedereen toch nog met veel plezier terugdenkt aan dat mooie weekend, waarbij we toch een fantastisch mooi bedrag van € 137.666,- bij elkaar hebben gelopen. Maar lieve mensen, als organisatie hebben we niet helemaal stil gezeten, want eurootjes tellen is best wel een flink karwei bij zo'n mooie SamenLoop als die we hebben gehad in Veldhoven."

Terugkomavond

Renders gaat, onvermoeibaar en enthousiast als altijd, verder: "Daarom nodig ik jullie allemaal uit voor de terugkomavond. Ik denk dat we daar nog wel eens een verrassende ontknoping voor iedereen hebben, tenminste dat heeft de penningmeester mij in het oor gefluisterd. We willen graag even met jullie terugkijken op het weekend van begin juni en ook wat SamenLoop in Nederland zo heeft gedaan. Uiteindelijk zullen we het definitieve eindbedrag bekend maken en kunnen we ook met gepaste trots een cheque overhandigen aan Inloophuis De Eik in Eindhoven", zegt Peter Renders, die tijdens de opening van het loopevenement op 2 juni de Erespeld van gemeente Veldhoven in ontvangst mocht nemen voor zijn ongelooflijke inzet, jaar in, jaar uit, voor SamenLoop voor Hoop Veldhoven.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden