Barbershopkoor Southern Comfort Barber Gals.
Barbershopkoor Southern Comfort Barber Gals. (Foto: )

Muziek, feestelijke setting en herinneringen...

Melodies & Memories... Zo heet de muzikale show van Barbershopkoor Southern Comfort Barber Gals. Met als gasten Vocalgroup T-Sing en Gypsy-Jazztrio 2CV.

VELDHOVEN - De show gaat over een middelbare schoolklas uit 1968, die na 50 jaar weer bij elkaar komt voor een reünie. Thema's als liefde, vrijheid, idealen, harmonie en zorgeloosheid komen in een flitsend tempo voorbij. Conciërge Bert weeft als een spin de nummers tot een intrigerend web. Het belooft een swingende, spetterende uitvoering te worden!

De Southern Comfort Barber Gals ontstond in 1987 en is het eerste vrouwenbarbershopkoor in het zuiden van het land. De Gals, zo'n 40 in totaal, staan sinds juni 2016 onder leiding van Liesbeth van Gisbergen. Naast gezellig zingen doen de Gals hun best barbershop meer bekendheid te geven. Ze hebben de afgelopen jaren succesvolle optredens verzorgd in binnen- en buitenland.

De Southern Comfort Barbar Gals treedt zaterdagavond 15 september op in Theater de Schalm in Veldhoven. Aanvang 20.00 uur. Kaarten kosten 17,50 euro per stuk, incl. drankje en 1,75 euro aan sevicekosten. Meer info, zie onderstaande website.

www.deschalm.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden