Mega-Fitcamp 3.0 is niet zomaar een sporttraining, maar eentje die uiterst professioneel wordt opgezet. FOTO: Kim Gudden.
Mega-Fitcamp 3.0 is niet zomaar een sporttraining, maar eentje die uiterst professioneel wordt opgezet. FOTO: Kim Gudden. (Foto: Kim Gudden)

Overinschrijving Mega-Fitcamp

Wat een opkomst tijdens de zomer editie van het terugkomende evenement. In januari 30 bij RKVVO en nu 60 deelnemers bij SDO Veldhoven. 15 inschrijvingen meer dan verwacht. Een schitterende score!

VELDHOVEN - Mega-Fitcamp 3.0 is niet zomaar een sporttraining, maar eentje die uiterst professioneel wordt opgezet. Met deze keer de keuze om deel te nemen aan Yoga, Powerrun, Powerwalk en een Krachtcircuit. De stevige muziekinstallatie met dj, de 12 blinkende medailles en de mogelijkheid tot uitgebreid voedingsadvies maakten dit evenement compleet.

"De kracht van Fitcamp Veldhoven zit in de mogelijkheid om op ieders eigen tempo en niveau mee te doen", aldus Kim Gudden, organisator van dit evenement. Daarnaast ben ik, samen met Stephanie en Tim, coach met een missie, namelijk Veldhoven in beweging krijgen en daarvoor wekelijks leuke en energieke, workouts aanbieden. Gewoon omdat wij het belangrijk vinden dat mensen een gezonde leefstijl nastreven. Gezellig samen werken aan persoonlijke doelen en de juiste mindset vinden wij heel erg belangrijk!", aldus Kim Gudden.

Mega-fitcamp 3.0 is voorbij, maar er worden wekelijks, in verschillende wijken van Veldhoven, trainingen aangeboden. Ook in de zomerperiode gaat Fitcamp Veldhoven gewoon door. Zie www.fitcampveldhoven.nl

Meer berichten