Het is zomer endat betekent dat de bussen  weer volgens de zomerdienstregeling gaan rijden. FOTO: Arno de Natris.
Het is zomer endat betekent dat de bussen weer volgens de zomerdienstregeling gaan rijden. FOTO: Arno de Natris. (Foto: Arno de Natrix)

Hoe laat rijden welke bussen waarnaartoe?

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent dat de bussen in Zuidoost-Brabant binnenkort weer volgens de zomerdienstregeling gaan rijden.

VELDHOVEN - De aangepaste dienstregeling geldt tot en met zaterdag 25 augustus 2018. Er rijden tijdens deze zomerdienstregeling minder bussen en er gelden aangepaste vertrektijden op een aantal lijnen. Bovendien wordt de reeds gepubliceerde vakantiedienstregeling op de lijnen 319 en 320 aangepast.

Lijn 319

Lijn 319 gaat van maandag tot en met vrijdag in de vakantieperiode 2x per uur rijden. Op het traject Eindhoven – ASML worden in de vakantieperiode in de ochtendspits 3 extra ritten en in de middagspits 2 extra ritten ASML - Eindhoven gereden. Reizigers tussen Bladel en Eindhoven kunnen ook met lijn 19 reizen (2 per uur).

Lijn 320

Lijn 320 gaat van maandag tot en met vrijdag in de vakantieperiode 2x per uur rijden. Op het traject Mierlo – Eindhoven worden in de vakantieperiode in de ochtendspits 3 extra ritten en in de middagspits 2 extra ritten Eindhoven -Mierlo gereden. Reizigers tussen Mierlo en Eindhoven kunnen ook met lijn 24 reizen (2 per uur in de spits en 1x per uur in de daluren). In de volgende perioden wordt gereden volgens een vakantiedienstregeling: Zomervakantie 1 juli t/m 25 augustus 2018 Herfstvakantie 14 oktober t/m 20 oktober 2018.

Meer berichten