Wie wint de 1e prijs met het 73e vliegerfestijn van Veldhoven? FOTO: PixaBay.
Wie wint de 1e prijs met het 73e vliegerfestijn van Veldhoven? FOTO: PixaBay. (Foto: )

Kijk eens, hoe mooi en hoe ver hij staat!

Voor de 73e keer wordt tijdens de kermis in Veldhoven-dorp op maandag 9 juli het gratis vliegerfestijn gehouden voor de schoolgaande jeugd van Veldhoven.

VELDHOVEN - Let op! Dit jaar is het vliegeren weer op maandag omdat de schoolvakanties dan alweer zijn begonnen. Kinderen kunnen gratis meedoen en evenals voorgaande jaren worden weer veel vaders - en opa's! - verwacht die hun kinderen helpen bij dat wat ze vroeger zelf kwamen doen, vliegeren en altijd een prijs mee naar huis nemen. Want ook dat is traditie: alle deelnemertjes worden beloond. Er zijn punten voor het hoog staan, het ver staan met extra punten voor het mooi staan én voor de zelfgemaakte vliegers. Alle punten worden opgeteld en dat levert een winnaar/winnares op die als 1e een prijs mag uitzoeken.
De inschrijving is maandag 9 juli tussen 09.00 en 10.30 uur in Café d'n Olie fant, Kromstraat 29 in Veldhoven. Het strijdtoneel is het jongelingsveld aan de Europalaan. Deelname is gratis en voor iedereen is er een prijs en iets lekkers. Stuntvliegers kunnen niet deelnemen aan de wedstrijd.
Prijsuitreiking is tussen 12.30 en 13.00 uur in Café d'n Olie fant. Na afloop volgt de uitslag van de loterij en de spectaculaire verkoop per opbod. Bij slecht weer, wordt de wedstrijd verplaatst naar de vroege middaguren. Meer info via:

(040) 254.22.92.

Meer berichten