De Pete's Corner Big Band staat onder leiding van Guus Dohmen en speelt evergreens uit het oeuvre van onder andere Duke Ellington, Benny Goodman en Woody Herman.
De Pete's Corner Big Band staat onder leiding van Guus Dohmen en speelt evergreens uit het oeuvre van onder andere Duke Ellington, Benny Goodman en Woody Herman. (Foto: )

Hey, kom op... Laten we dansen!

Samen met de Stichting SAS, uitgever van het Infolijntje, verzorgt het Veldhovens Muziekkorps voor het 8e jaar op rij de jaarlijkse, muzikale middag op de kiosk aan De Plaatse. Dat wordt weer volop genieten, zondagmiddag 1 juli.

VELDHOVEN - Het belooft een meer dan schitterende middag te worden. Niet alleen dankzij het weer. Er is meer om van te genieten. Zo wordt op De Plaatse weer een gezellig terras ingericht, waar bezoekers onder het genot van een drankje kunnen genieten van gezellige muziek. En wie zin heeft in een hartig hapje, die kan voor een snack en een portie frites terecht bij De Weefkamer uit Knegsel. Voor de kinderen is er ook dit jaar weer een springkussen. Uiteraard zijn ook de nodige sanitaire voorzieningen weer aanwezig.

Programma

Het programma begint om 14.00 uur, waaraan alle onderdelen van de harmonie zullen meewerken. Het Veldhovens Muziekkorps bestaat uit een slagwerkgroep en de jeugdslagwerkgroep onder leiding van instructeur Paul van Lokven. Daarnaast is er nog het beginnersorkest onder leiding van Stef Bazelmans, het leerlingenorkest onder leiding van dirigent Hans Broes en tot slot het harmonieorkest ook onder leiding van Stef Bazelmans. Zij alle staan garant voor vrolijke, luchtige en voor iedereen herkenbare muziek

Muzikale gasten

Muzikale gast dit jaar is de Pete's Corner Big Band. Deze verzorgt de schitterende afterparty. De Pete's Corner Bigband is zo'n 15 jaar geleden opgericht door de Veldhovense muziekschool. Ondertussen heeft de band zich ontwikkeld tot een volwaardig orkest en is bekend in Veldhoven en omgeving. Het repertoire bestaat uit evergreens uit het oeuvre van onder andere Duke Ellington, Benny Goodman en Woody Herman.

Meer berichten