'The Leisure Seeker' is een tragikomedie met in de hoofdrollen Helen Mirren en  Donald Sutherland. FOTO: Bibliotheek Veldhoven.
'The Leisure Seeker' is een tragikomedie met in de hoofdrollen Helen Mirren en Donald Sutherland. FOTO: Bibliotheek Veldhoven. (Foto: )

Filmavond: The Leasure Seeker

De Bibliotheek Veldhoven en Stichting Welzijn Ouderen Veldhoven vertonen donderdag 14 juni de film 'The Leisure Seeker' uit 2017.

VELDHOVEN - In deze romantische tragikomedie met in de hoofdrollen Oscarwinnares Helen Mirren en Golden Globe-winnaar Donald Sutherland worden aspecten van het ouder worden, waaronder dementie, op een luchtige manier belicht.
De ernstig zieke Ella en John besluiten de zorg van hun artsen en hun volwassen kinderen te ontvluchten. Hij is een verstrooide professor maar nog goed te been, zij is fragiel maar heeft veel pit. Aan boord van hun camper - de Leisure Seeker - trekken ze van Boston naar Key West. Ze beleven momenten van extase en angst en vinden hun passie voor het leven en de liefde terug tijdens deze reis vol verrassingen.
Tijdens deze avond zijn er diverse stands van de Bibliotheek Veldhoven en SWOVE met informatie over dementie. Medewerkers van SWOVE staan bezoekers met vragen over dit onderwerp natuurlijk graag te woord.
De film start om 19.30 uur en duurt 112 minuten; vanaf 19.00 uur is de zaal open en er is een pauze. Ook is er mogelijkheid tot vragen stellen en napraten tot 22.00 uur.
Locatie is de Bibliotheek Veldhoven. Kaarten à 7,50 euro (5,00 euro voor bibliotheekleden en CJP-houders) inclusief koffie/thee zijn te koop in de bieb of online:

www.bibliotheekveldhoven.nl/filmavond-swove

Meer berichten