Logo veldhovensweekblad.nl


Stichting Vakantiewerk Veldhoven zorgt er ook dit jaar voor dat kinderen een fijne grote vakantie hebben. FOTO: Wendy Schoofs-Smulders.
Stichting Vakantiewerk Veldhoven zorgt er ook dit jaar voor dat kinderen een fijne grote vakantie hebben. FOTO: Wendy Schoofs-Smulders. (Foto: Wendy Schoofs-Smulders)

Programma Vakantiewerk Veldhoven

Van 9 juli tot en met 14 augustus

Van de redactie

Over een aantal weken gaat de zomervakantie weer beginnen. Dit betekent dat de voorbereidingen van de aktiviteiten van Stichting Vakantiewerk Veldhoven reeds vergevorderd zijn. Vanwege een sterk teruglopend aantal deelnemers, is er dit jaar geen Jeugdwandeldriedaagse.

VELDHOVEN - De activiteiten van Stichting Vakantiewerk Veldhoven zijn bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 12 jaar. De deelnemers worden naar leeftijd gesplitst in 2 groepen.

Groep A: kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 8 jaar.

Groep B: kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar.

Het programma, dat begint op maandag 9 juli en eindigt op dinsdag 14 augustus, ziet er als volgt uit:

Jeugdland, van 9 t/m 13 juli, voor groep A en B.
Kinderpretland, 17 juli, voor groep A.
Kanovaren, 17 juli, voor groep B.
Speur- en Zwemfestijn, 24 juli, voor groep A en B.
Huttenweek, 31 juli t/m 3 aug, voor groep A en Bk.
Olympiade, 9 aug., voor groep A en B.
Bustocht, 14 aug., voor groep A en B.

Verkoop deelnemerskaarten

Tijdens de voorverkoop kunnen de zogenoemde vaste kaarten - de kaarten dus die geldig zijn voor alle activiteiten van Stichting Vakantiewerk Veldhoven - tegen het tarief van 35,00 euro gekocht worden.
Tijdens de voorverkoop kunnen ook de weekkaarten voor Jeugdland en de Huttenweek gekocht worden. Deze voorverkoop vindt plaats op woensdag 27 juni en op donderdag 5 juli tussen 19.00 en 20.00 uur in Dorpshuis D'n Bond, Rapportstraat 29 te Veldhoven.
De dagkaarten - en ook de weekkaarten - kunnen gekocht worden op de dag dat de activiteit plaatsvindt. Het is niet nodig en/of mogelijk kinderen vooraf op te geven.

Stichting Leergeld

De Stichting Leergeld Veldhoven en omstreken helpt schoolgaande kinderen uit gezinnen die ten gevolge van armoede onvoldoende kunnen deelnemen aan schoolse en buitenschoolse activiteiten. In die situatie is het niet altijd mogelijk om geld opzij te leggen. Stichting Leergeld biedt de mogelijkheid voor deze kinderen mee te doen aan de activiteiten van Stichting Vakantiewerk Veldhoven. De gezinnen die in aanmerking komen kunnen een totale deelnemerskaart (vaste kaart) door Stichting Leergeld laten vergoeden. Wie denkt in aanmerking te komen, neemt contact op:

Leergeld Veldhoven eo, tel: (06) 12.880.601.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox