Het waanzinnige trio 'Enge Buren' trekt met hun muzikaal cabaret trekken al ruim 20 jaar volle theaterzalen en ze zijn bekend van het nummer 'Pizza Canzone' en vele andere hits. FOTO: Alain Baars.
Het waanzinnige trio 'Enge Buren' trekt met hun muzikaal cabaret trekken al ruim 20 jaar volle theaterzalen en ze zijn bekend van het nummer 'Pizza Canzone' en vele andere hits. FOTO: Alain Baars. (Foto: Alain Baars.)

Marvilde Toneel viert groot feest met 'Enge buren'

Mireille Camps

Marvilde Toneel bestaat 85 jaar dit jaar en viert dit met 'Enge Buren'! De toneelvereniging, die zich met name op komedie, blijspelen en kluchten toe heeft gelegd, speelt afgelopen jaar in november met veel succes de crimineel leuke comedy 'De Godmother'. De repetities voor het aankomende seizoen zijn inmiddels alweer in volle gang. Op 9 en 10 november dit jaar staat de jarige Marvilde Toneel op de planken van Theater De Schalm met deze keer de komedie 'Kuuroord Fontina'.

VELDHOVEN - Maar eerst wordt een groots feest gevierd door de oudste toneelvereniging van Veldhoven. Ook al heeft de vereniging een zeer respectabele leeftijd bereikt, de leden zijn steeds weer vol energie en nieuwe plannen. Het meer 'vijf jaar meer dan eiken' jubileumfeest zal door Marvilde Toneel groots worden gevierd. Zij organiseert een speciale feestavond voor al haar familie, vrienden, bekenden en fans.

Lachspieren

Mireille Susetyo, een van de fanatieke spelers bij Marvilde Toneel, kan niet wachten tot het zover is. "De kaak-, lach- en beenspieren komen ruimschoots aan bod. Naast het nader kennis maken met Marvildenaren in het wild en typetjes in het bijzonder, kunnen de gasten ook genieten van een authentiek Indonesisch buffet. Ook is er een loterij en de voetjes kunnen van de vloer met een DJ. Als klap op de vuurpijl maakt een Special Guest zijn op op het feest. Namelijk niemand minder dan het waanzinnige trio 'Enge Buren'! Met hun muzikaal cabaret trekken ze al ruim 20 jaar volle theaterzalen en ze zijn bekend van het nummer Pizza Canzone en vele andere hits."

Bal

De Meerveldhovense voetbalclub Marvilde, verzorgt jaarlijks 1 of 2 ontspanningsavonden voor donateurs en supporters. Deze avonden zijn een succes en de binnengekomen gelden een welkome aanvulling voor de clubkas. Dan ontstaat het idee om los van de voetbalclub een eigen toneelvereniging in het leven te roepen en dat deze nieuwe vereniging de naam, hoe kan het ook anders, Marvilde Toneel gaat dragen. Hoe een bal kan rollen! Tegenwoordig is Marvilde Toneel uitgegroeid tot een succesvolle toneelvereniging, een begrip in Veldhoven!

Meer berichten