Is de pleegzorg van een 12-jarige Veldhovense jongen bij u in goede handen? FOTO: Combinatie Jeugdzorg.
Is de pleegzorg van een 12-jarige Veldhovense jongen bij u in goede handen? FOTO: Combinatie Jeugdzorg. (Foto: )

Gezocht: weekend- of vakantiepleeggezin

Wie zorgt er voor een kind als de ouders dat even niet kunnen? Opvang in een pleeggezin kan dan een welkome oplossing bieden. Helaas zijn er nog steeds kinderen die wachten op een plekje in een pleeggezin. Want een kind past niet zomaar in ieder gezin. Nieuwe pleegouders blijven daarom hard nodig. Ook in Veldhoven.

VELDHOVEN - Op dit moment is Combinatie Jeugdzorg op zoek naar een pleeggezin voor een jongen van 12 waar hij een keer per maand een weekend mag logeren. Daarom organiseert Combinatie Jeugdzorg op dinsdag 12 juni 2018 van 20.00 tot 22.00 uur een pleegzorginformatieavond op hun locatie aan de Locht 133 in Veldhoven. Tijdens deze avond worden alle kanten van pleegzorg op een heldere en realistische manier belicht en vertelt een ervaren pleegouder over de eigen ervaringen. Daarnaast komt ook het anonieme profiel van de jongen waarvoor we een pleeggezin zoeken aan bod. Want het belang van zoveel mogelijk in je eigen omgeving (school, hobby's, vriendjes) opgroeien voor een kind dat tijdelijk niet thuis kan wonen, is groot.
Aanmelden voor deze informatieavond kan via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Via beide is ook een informatiepakket aan te vragen. Zie ook de websites

(040) 245.19.45.
triangel@combinatiejeugdzorg.nl.
www.supergewonemensengezocht.nl

Meer berichten