De Kaars voor Hoop, waaraan de verkochte slotjes komen te hangen. De opbrengst is voor kankeronderzoek.
De Kaars voor Hoop, waaraan de verkochte slotjes komen te hangen. De opbrengst is voor kankeronderzoek.

Branki & Friends verkopen weer slotjes

Ook dit jaar doet team Branki&Friends (team 8) weer mee aan de Samenloop voor Hoop op zaterdag 2 en zondag 3 juni in Veldhoven. De Samenloop voor Hoop is een 24-uurs wandelestafette waarbij zoveel mogelijk geld opgehaald wordt ten behoeve van kankeronderzoek via het KWF.

VELDHOVEN - Omdat Branki&Friends veel positieve reacties ontvangen heeft na de actie in 2015 gaan deze ook dit jaar weer slotjes verkopen waarop met een watervaste stift een tekst, tekening of iets dergelijks geplaats kan worden. De slotjes worden vervolgens aan de Kaars voor Hoop gehangen. De Kaars voor Hoop is na de vorige editie van Samenloop voor Hoop in 2015 geplaatst bij Inloophuis De Eik in Eindhoven en zal na deze Samenloop voor Hoop dit jaar ook daar weer teruggeplaatst worden.

De slotjes worden voor 5,00 euro per stuk verkocht. Daarvoor staat Branki&Friends met een kraam op het terrein van de Samenloop. Ook zijn de slotje te verkrijgen bij Wim Brankaert persoonlijk; hij zal er zorg voor dragen dat de slotjes aan de kaars gehangen worden en indien gewenst de sleuteltjes geretourneerd worden. Ook aan de kinderen is gedacht. Voor hen is er een grabbelton bij de kraam.

Meer informatie en verkoop van de slotjes:

Wim Brankaert, w.brankaert@chello.nl, (040) 254.01.83.

Meer berichten