Een oude RKVVO-voetbalprent uit het jaar 1955
Een oude RKVVO-voetbalprent uit het jaar 1955 (Foto: RKVVO)

Reünie en feestavond RKVVO op 8 juni

Voetbalvereniging RKVVO bestaat dit voetbalseizoen 75 jaar. Op 3 december 1942 is de voetbalclub uit Oerle opgericht. Uiteraard laat de club deze bijzondere gebeurtenis niet ongemerkt voorbij gaan.

VELDHOVEN (OERLE) - Het hoogtepunt van het jubileum wordt een spetterend feestweekend van vrijdag 8 tot en met zondag 10 juni. Dit feest wordt gevierd op het sportpark aan de Heikantsebaan in Veldhoven en iedereen is dan en daar het hele weekend van harte welkom!
Op vrijdag 8 juni vindt er overigens een gezellige reünie en spetterende feestavond plaats. Dit is dan ook de uitnodiging voor iedereen die op de één of andere manier betrokken is geweest bij RKVVO in de afgelopen 75 jaar. RKVVO vindt het fantastisch als zij naast de huidige leden ook zo veel mogelijk oud-leden kan verwelkomen om het glas te heffen en er een spetterende feestavond van te maken. Dus kom naar deze geweldige avond op vrijdag 8 juni, ontmoet een heleboel oud-team- en clubgenoten en haal herinneringen aan vroeger op. Van 18.00 tot 21.00 uur is er een receptie met enkele officiële zaken, maar kan al bijgekletst worden onder het genot van een hapje en een drankje. Na 21.00 uur zorgt Markant voor de entertainment. Vragen of ideeën kunnen ingediend worden via onderstaand e-mailadres. Zie ook de website.

reunie@rkvvo.nl
www.rkvvo.nl

 

Meer berichten