De cast van 'Een beeld van een man' heeft er veel zin in! FOTO: Theater 't Ros.
De cast van 'Een beeld van een man' heeft er veel zin in! FOTO: Theater 't Ros.

Lachen met 'Een beeld van een man'

Bij Theater 't Ros gaat vrijdag 16 maart een klassieker onder de blijspelen in première, 'Een beeld van een man' van J. Hemmink-Kamp. Voor de Veldhovense Carin van der Velden - van Hulst is het haar regiedebuut.

KNEGSEL - Veel amateurverenigingen hebben de komedie 'Een beeld van een man' al eens geprogrammeerd. Ook het bijna 50-jaar oude Theater 't Ros, zo'n 28 jaar geleden. In maart wordt de remake gepresenteerd van deze klassieker.

Voor regisseuse Carin van der Velden - van Hulst is het haar regiedebuut. In haar woonplaats heeft ze met name bij Meer Vreugde Kern en de Veldhovense Revue in veel verschillende rollen en onder diverse regisseurs veel toneelervaring opgedaan. Haar talent is inmiddels ook opgemerkt in Knegsel. Bij 't Ros voelt ze zich al lange tijd thuis dankzij haar grimeerwerk. Over 'Een beeld van een man' zegt ze: "Het is een mooie komedie, een perfect stuk om als regisseur mee te beginnen. Een grappig verhaal met vette typetjes. Ik hoop dat we het publiek een mooie avond kunnen bezorgen."

Behalve op vrijdag 16 maart wordt het stuk gespeeld op zaterdag 17, vrijdag 23, zaterdag 24, vrijdag 30 en zaterdag 31 maart. Aanvang 20.00 uur. Locatie is MFA De Leenhoef aan de Steenselseweg 8a in Knegsel. Entree 10,00 euro te reserveren via www.theatertros.nl of (06) 55.831.274.

Meer berichten
Shopbox