Een uniek resultaat!

VELDHOVEN - Fons van Sambeek is zondag 18 februari met het Nederlands team t/m 16 jaar in het Franse Ronchin 2e geworden van Europa. Na een kwalificatietoernooi met 32 landen kwalificeerde het Nederlands team zich voor de eindronde in Frankrijk. De 8 beste landen van Europa speelden 3 dagen lang wedstrijden. Nederland haalde op uitzonderlijke wijze de finale, waarin tegen thuisland Frankrijk werd verloren. Door de finaleplaats kwalificeerde het Nederlands team zich voor de World Cup in Mexico. Een uniek resultaat.
De 16-jarige Van Sambeek traint bij Amjoy Tennis in Veldhoven. Sinds zijn vierde is hij actief op de banen van David Lloyd in Veldhoven en maakt sinds enkele jaren deel uit van de topteams van ETV Volley.
AMJOY Tennis biedt jeugdige tennissers met maximale mogelijkheden zich te ontplooien. Spelers volgen een intensief trainings- en wedstrijdprogramma. Al vanaf 3 jaar kunnen kinderen deelnemen aan lessen en activiteiten en doorgroeien naar het (inter)nationale trainings- en wedstrijdprogramma van AMJOY bij David Lloyd in Veldhoven.

Meer berichten
Shopbox