'Vergit nie te lêve...'

VELDHOVEN - De liefhebber van gezellige muziek, kan vrijdagavond 9 februari weer heerlijk meezingen tijdens de 3e editie van 'Echt Veldhovenz Luidkeels'. Hard of zacht, neuriënd, loepzuiver of een beetje vals: wat maakt het uit? Het gaat om het samen zijn, samen zingen, verbroedering en gezelligheid. In de tent op De Plaatse bent u rond 20.00 uur van harte welkom!
Ook alle solisten doen weer mee, inclusief de muzikale wethouders Hans van de Looij en Mariënne van Dongen. Organisator Ad Vialle: "Het is echt boven verwachting dat we elk jaar wéér meer publiek trekken. Ook bieden we weer een podium voor de uitreiking van de trofee voor het 'Rommelgats Baoske'."
Mede-organisator Gerard Coppens: "De Vèrrekeblaos is de hele avond van de partij en verder blijft de formule ongewijzigd. We hebben zo'n 20 nummers uitgekozen, zoals 'Nie kniezen, nie zeuren' ('Vergit nie te lêve...'), 'Ich bin wie du', 'Het is een nacht'….Allemaal te bekijken en uit te printen via de nieuwe website www.echtveldhovenzluidkeels.nl

Meer berichten