Basisschool Eigenwijs en Nummereen Kinderopvang openen 31 januari de deuren voor ouders.
Basisschool Eigenwijs en Nummereen Kinderopvang openen 31 januari de deuren voor ouders. (Foto: Nummereen)

Kijkmiddag bij Eigenwijs en Nummereen

Basisschool Eigenwijs en Nummereen Kinderopvang zetten woensdag 31 januari van 13.30 uur tot 14.30 uur samen hun deuren open voor ouders die zich oriënteren op een (nieuwe) school voor hun kind of interesse hebben in dagopvang of peuterprogramma van Nummereen. Beide zijn gehuisvest in MFA Midden, Sterrenlaan 5 in Veldhoven.

VELDHOVEN - Wie kiest voor EigenWijs, kiest voor een plek waar aandacht is voor meer dan onderwijs alleen. Basisschool EigenWijs is een neutrale school. Dit betekent dat de school geen religieuze of onderwijskundige grondslag heeft. De school ziet het als haar verantwoordelijkheid om, naast de permanente aandacht voor kennisopbouw, leerlingen op te leiden tot sociaal competente burgers. Vier kernwaarden staan hierbij centraal: nieuwsgierigheid, tolerantie, verantwoordelijkheid en uniciteit.

Nummereen biedt sinds 1990 dagopvang, buitenschoolse opvang en peuterprogramma aan op circa 40 locaties in onder andere de gemeente Veldhoven. Ook verzorgen ze professionele kinderopvang aan huis. De organisatie telt ruim 250 professionals met hart en passie voor kinderen! In samenwerking met ouders, basisscholen en andere partners zorgen ze ervoor dat kinderen van 0 tot 13 jaar zich optimaal kunnen ontwikkelen in een prettige omgeving. Meer informatie kunt u vinden op www.nummereen.com.

Meer berichten
Shopbox