Ook op andere momenten is de school te bezoeken en/of meer informatie te verkrijgen. Bezoek daarvoor de website www.bs-derank.nl en/of neem telefonisch contact opnemen met de directie, (040) 253.39.16. FOTO: De Rank.
Ook op andere momenten is de school te bezoeken en/of meer informatie te verkrijgen. Bezoek daarvoor de website www.bs-derank.nl en/of neem telefonisch contact opnemen met de directie, (040) 253.39.16. FOTO: De Rank. (Foto: De Rank)

Inloopochtend bij basisschool De Rank

Basisschool 'De Rank' houdt vrijdagochtend 26 januari een inloopochtend voor ouders en kinderen. Zij worden dan in de gelegenheid gesteld de school te bezoeken, in bedrijf te zien en de sfeer te proeven. In de onderbouwgroepen kunnen zij een kijkje in de klassen nemen en verder staan directie, teamleden, medewerkers van Korein en ouders van leerlingen hen graag te woord.

VELDHOVEN - Protestantse basisschool De Rank ligt in het hart van Veldhoven en is de enige school in de wijk Cobbeek/Centrum. Er zijn echter ook heel veel leerlingen die vanuit alle andere wijken in Veldhoven de school bezoeken. Veel ouders kiezen om specifieke redenen voor onze school. Er wordt namelijk gewerkt vanuit het concept Meervoudige Intelligentie en elk kind wordt als talentvol beschouwd. Zo leren ze te waarderen dat eenieder weer andere talenten heeft op verschillend gebied. De een is verbaal heel sterk en leert gemakkelijk door gebruik te maken van taal. De ander ziet snel verbanden of logische gevolgen. Een derde blinkt uit in ruimtelijk inzicht of maakt gebruik van klanken en ritmes. Om dit praktisch vorm te geven is er wekelijks een muziekdocent aanwezig die bovendien ons schoolorkest begeleidt. Verder zijn er regelmatig 'KNAP'-middagen, waar alle leerlingen kunnen laten zien op welke wijze zij knap zijn. De op school aanwezige Techniek Torens bieden daarbij voor veel leerlingen onderzoekend onderwijs. En voor leerlingen die meer uitdaging nodig hebben wordt er onder andere gewerkt met de Pittige Plus Torens.

Er wordt kwalitatief en eigentijds onderwijs in een prachtig gerenoveerd schoolgebouw gegeven. Door een bezoek af te leggen, kunnen ouders hiervan een goede indruk krijgen. Iedereen is dan ook van harte welkom op vrijdag 26 januari tussen 09.00 uur en 11.00 uur in het schoolgebouw aan de Eikebeek 2.

Meer berichten