Dansend naar meer vitaliteit, plezier en gezondheid
Dansend naar meer vitaliteit, plezier en gezondheid (Foto: Peter van Eck)

Biodanza, nu ook in Veldhoven!

Als je van muziek en bewegen houdt en benieuwd bent hoe je meer vitaliteit, plezier en gezondheid kunt ontwikkelen, is Biodanza misschien iets voor jou. Op donderdag 11 januari gaat Biodanza met Marcel van start in D’n Uitwijk.

Biodanza is een combinatie van muziek, bewegen, contact en ervaren, die rechtstreeks tot het hart spreekt. Biodanza groeit wereldwijd en krijgt ook in Nederland steeds meer enthousiaste beoefenaars. Het is in de zestiger jaren ontwikkeld door Rolando Toro, onder meer psycholoog, onderzoeker en auteur. Biodanza maakt geen onderscheid en is voor iedereen, ongeacht geslacht, leeftijd, conditie en wel of geen danservaring.

Biodanza werkt… met plezier!

Biodanza is bedoeld voor mensen die houden van ongedwongen dansen. Je vindt het fijn om lekker vrij te kunnen bewegen. Je hoeft geen danspasjes te kennen en niemand let op je. Ontdekken wat je werkelijk wilt. Genieten van de ontmoeting met jezelf en met anderen. Ervaren dat je ten volle leeft. Minder in je hoofd, meer in je lijf. Dat is hoe Biodanza je kan verrijken. Al dansend kun je een nieuwe manier van leven ontdekken. Lichter, speelser, authentieker. Biodanza werkt… niet door te werken, maar met plezier!

We dansen elke donderdagavond van 20.00 uur – 21.30 uur. Je bent vanaf 19.45 uur van harte welkom in Wijkgebouw D’n Uitwijk aan de Wal 154 (naast Zwembad Den Ekkerman). Voor informatie en aanmelden kijk je op www.biodanzametmarcel.nl of bel Marcel op 06-53729251.

Meer berichten