Foto: Hans Faasen

Toneelvereniging De Verrassing met 9 voorstellingen in zaal De Sleutel in Riethoven.

Toneelstuk “kaviaar speciaal”

In dit vrolijke toneelspel nemen wij u mee terug naar de jaren tachtig van de vorige eeuw. We geven u een inkijkje in het leven van 2 totaal verschillende gezinnen die door een “toevallige” gebeurtenis aan elkaar verbonden worden.

Zo is daar de keurige familie van Henegauwen met vader Maurits die alleen met zijn zaak bezig is en niet in de gaten heeft dat zijn dochter Marie Claire en zijn vrouw Trude diep ongelukkig zijn, ook al hebben ze veel geld en een prachtig huis met zwembad. Aan de andere kant zien we de alleenstaande moeder Sjan die een friettent “de gevulde Frikandel” runt en haar drie kinderen (van 3 verschillende vaders) zo goed en zo kwaad als dat kan probeert op te voeden. Daarnaast heeft ze ook nog de zorg voor haar bejaarde televisieverslaafde moeder en dat is niet bepaald makkelijk!Het enige wat beide families delen is de huishoudelijke hulp Bets die in beide huishoudens poetst en dus ook precies weet wat er allemaal speelt. Daarbij is ze ook nog bereid de liefde een handje te helpen door een geheime ontmoeting te regelen….Dan volgen de gebeurtenissen elkaar in rap tempo op en komen de levens van beide families volledig op zijn kop te staan. Frederique, de zus van Maurits en haar gladde vriend Jean Jaques proberen van de verwarring te profiteren. En dan duikt ook nog “ome Bert” op die tegenwoordig manager is van ‘jonge talenten” en ook nog eens een oude liefde treft.Kortom een aaneenschakeling van situaties die komisch en soms absurd zijn maar die u misschien ook wel bekend voorkomen! Uiteindelijk overwint de liefde alles zoals dat ook in het echte leven gelukkig meestal het geval is.

Kom kijken en genieten van dit verassende blijspel met de knotsgekke typetjes, de verwarrende situaties en het prachtige decor zoals u dat al jaren van de Verrassing gewend bent

Wij zien u graag op één van onze speeldata:vrijdag 12, 19 en 26 januari, zaterdag 13, 20 en 27 januari aanvang 20.00 uur, zondag 14, 21 en 28 januari aanvang 14.30 uur in zaal de Sleutel, Dorpsstraat 1a in Riethoven.

Voorverkoop kaarten elke dag tussen 10.00 uur en 22.00 uur op telefoonnummer 06-13811836. Kaarten kosten 10 euro dit is inclusief consumptie.

Meer berichten