Genoeg te zien en te beleven tijdens het Wintercircus Arlette Hanson.
Genoeg te zien en te beleven tijdens het Wintercircus Arlette Hanson.

Dat zijn nog eens fraaie fratsen!

Goed nieuws voor circusliefhebbers. Het Wintercircus Arlette Hanson komt deze kerstvakantie naar Veldhoven. Vrijdag 5 januari is om 13.00 en 16.15 uur de nieuwe voorstelling Fraaie Fratsen!' voor jong en oud te beleven in Theater De Schalm. Het Wintercircus reist voor het 39e jaar langs de Nederlandse theaters en is daarmee de langstlopende theaterproductie van Nederland.

VELDHOVEN - Circusdirecteur Arlette Hanson heeft van haar Wintercircus een echt eigentijds circustheater weten te maken. Dit Nederlandse Wintercircus wordt door kenners gezien als hét Nederlandse antwoord op beroemde circussen als Cirque du Soleil en Cirque Éloize. Groot voordeel van Wintercircus Arlette Hanson: het is een echt gezellige familieshow gebleven.

Pretpark

Er ligt geen piste vol zaagsel op het toneel, er staat een compleet pretpark. De medewerkers van dit pretpark Fratsenland nemen de bezoekers van de voorstelling mee in hun belevenissen. Messen vliegen door de lucht. Hoeden vliegen door de lucht én veranderen in een kikker. Het publiek kruipt steeds een stukje verder naar het puntje van de pluche theaterstoel. Er worden handstanden gemaakt op botsauto's. Geitjes zijn in voor geintjes. Een man en vrouw verbluffen in een acht meter hoge mast. Zes teckels stelen de harten van het publiek. Je durft bijna niet te kijken als twee acrobaten hoog boven het toneel hangen en elkaar nog nét weten te vangen na het draaien van salto's en schroeven.

Emoties

"De internationale cast neemt je mee in een adrenaline pompende achtbaan van emoties. Dit is geen feel good movie, dit is een goed gevoel spektakel dat complete gezinnen een topdag bezorgt", zo laten de mensen van het circus weten. "Dit is hét Wintercircus dat je beleeft moet hebben."
Inmiddels hebben ruim 1,1 miljoen mensen de voorstelling bezocht. Een mooie score voor een internationale circusproductie van Nederlandse bodem.

Meer berichten