Logo veldhovensweekblad.nl


Neem deel aan de MEGA-fitcamp 2.0 op voetbalterrein van RKVVO in Veldhoven. FOTO: Fitcampveldhoven.
Neem deel aan de MEGA-fitcamp 2.0 op voetbalterrein van RKVVO in Veldhoven. FOTO: Fitcampveldhoven. (Foto: www.fitcampveldhoven.nl)

Kim Gudden en Tim van Herk laten Veldhoven bewegen

Fitcampveldhoven verzorgt op zaterdag 20 januari voor alle sportievelingen in Veldhoven en de directe omgeving een veelbelovend MEGA-fitcamp 2.0 op voetbalterrein RKVVO, in Veldhoven.

VELDHOVEN - Niet zomaar een MEGA-fitcamp, maar eentje die uiterst professioneel wordt opgezet. En toch voor iedereen geschikt is. Een unieke retro-camper, een stevige muziekinstallatie en de mogelijkheid tot uitgebreid voedingsadvies vormen de ingrediënten voor een sportieve activiteit.

Goed en sportief

De MEGA-fitcampactiviteit wordt georganiseerd door fitcampveldhoven, niet alleen, maar in samenwerking met Herbalife. Deze wereldwijd bekende voedingsproducent stelt de bootcamp-setting beschikbaar aan Herbalife-coaches met een goed doordacht en sportief plan.

Zowel Kim Gudden als Tim van Herk zijn coaches met een missie: "Wij willen Veldhoven in beweging brengen en daarvoor bieden wij een leuke, energieke workouts aan de bewoners van Veldhoven aan. Gewoon, omdat wij het belangrijk vinden dat mensen een voor hen persoonlijk gezonde leefstijl nastreven. Gezellig samen werken aan individuele doelen in de juiste mindset, vinden wij daarbij heel erg belangrijk! Daarnaast zetten wij ons natuurlijk ook graag in voor het goede doel; het vergeten kind, onderdeel van Herbalife family foundation. Niet voor iedereen is het gewoon en vanzelfsprekend om deel te kunnen nemen aan de vele sportactiviteiten die er zijn en daar willen wij dus ook graag een steentje aan bijdragen! Dus... Wie onze werkwijze en workout wil ervaren, komt naar deze MEGA-fitcampactiviteit op het voetbalterrein van RKVVO in Veldhoven!"

Doe jij mee?

Meer weten over de MEGA-fitcamp 2.0? Om mee te doen meld je aan via onderstaande website. Wil je niet meedoen, kom dan gewoon langs op die zaterdag 20 januari van 10.00 tot 12.00 om degenen die wel meedoen aan te moedigen! Het RKVVO voetbalterrein is te vinden aan de Heikantsebaan 19 in Veldhoven.

www.fitcampveldhoven.nl

Reageer als eerste
Meer berichten