De Oerse Braderie trekt altijd veel publiek. FOTO: Organisatie.
De Oerse Braderie trekt altijd veel publiek. FOTO: Organisatie.

Eindelijk weer eens een Oerse Braderie

Algemeen

Na 3 jaar Corona-perikelen wordt zondag 2 april eindelijk weer de Oerse Braderie gehouden. En zoals altijd zijn er ook dit jaar weer vele kramen en zijn er verschillende entertainmentactiviteiten.

VELDHOVEN - Natuurlijk is er tijdens de Oerse Braderie ook weer het kinderplein op het veld naast de basisschool. Er zijn schminkers die de kinderen naar wens schminken. Uiteraard is er ook aan iets lekkers gedacht voor de kinderen en de grabbelton is eveneens weer van de partij. Daarnaast staan er weer een paar leuke en gezellige attracties. 

Onder het genot van een hapje en een drankje op het gezellige terras naast de basisschool kunnen bezoekers van de Oerse Braderie alle indrukken even rustig verwerken. Alsook fijn genieten van de live muziek van Blaaskapel de Eindhoveniers en van optredens van de jonge danseressen van DéDéDance. DJ Stef Mouritz is dit jaar ook weer van de partij om de boel muzikaal aan elkaar te knopen. Eenmaal uitgerust op het terras, kunnen bezoekers nog naar de snuffelmarkt  in d’Ouw School en nog even langs de loterij lopen om kans te maken op een leuke prijs.

De Oerse Braderie vindt plaats vinden op de Oude Kerkstraat tot aan het kerkplein in Veldhoven; ook wordt een deel van de Zandoerleseweg gebruikt. De Oerse Braderie begint om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De entree bedraagt 2,00 euro per persoonl