Grondplaatsen en marktkramen op het Meiveld tijdens Oranjemarkt Veldhoven. FOTO: Organisatie.
Grondplaatsen en marktkramen op het Meiveld tijdens Oranjemarkt Veldhoven. FOTO: Organisatie.

Oranjemarkt Veldhoven 2023: huur nu snel een kraam!

Algemeen

Donderdag 27 april kleurt het CityCentrum weer helemaal oranje tijdens Koningsdag 2023. Een gratis toegankelijk evenement van, voor en door Veldhovenaren. Met de bekende vrijmarkt voor kinderen en volwassenen. 

VELDHOVEN - Vanaf 10.00 uur start de vrijmarkt en natuurlijk kan iedereen weer spullen komen verkopen op een kleedje of in een marktkraam. De grondplaatsen zijn gratis, voorafgaand aanmelden hiervoor is niet nodig, maar kom wel op tijd want vol=vol.
In het CityCentrum zijn bijna alle plaatsen (semi-)overdekt, onder de luifels en in de CityPassage. Vanaf 08.00 uur is de CityPassage geopend en kunnen deelnemers starten met het uitstallen van de spullen.

Marktkramen

Omdat Oranjemarkt Veldhoven een niet-commercieel evenement is, worden de marktkramen alleen verhuurd aan particulieren. Bedrijfsmatige verkoop is tijdens de Oranjemarkt Veldhoven niet toegestaan. 

Er zijn op dit moment volop marktkramen beschikbaar voor tijdens de Oranjemarkt. Deze zijn te huur voor de volgende tarieven:
- 1 halve marktkraam: 25,00 euro.

- 1 hele marktkraam: 40,00 euro.

Feest

Was het vorig jaar nog een light versie vanwege de korte voorbereidingstijd na de beperkende Corona-periode, dit jaar wordt Oranjemarkt Veldhoven weer als vanouds met optredens op 2 verschillende podia, volop vertier en heel veel leuke activiteiten. Uiteraard zijn de winkels en horecagelegenheden geopend in het CityCentrum.

Vrijwilligers

Zo’n 125 vrijwilligers zijn druk in de weer om Oranjemarkt Veldhoven mogelijk te maken. Tijdens de voorbereiding zorgen zij voor de samenstelling van het programma, overleg met de gemeente over vergunningen en veiligheid, sponsoring en PR. De enthousiaste vrijwilligers verzorgen het event tot in de puntjes.

Een marktkraam voor Oranjemarkt Veldhoven reserveren? Kijk dan op:

oranjemarktveldhoven.nl/marktkramen

Meer informatie

Van de redactie

Verhuur
van kramen
alleen aan
particulieren

Afbeelding