Content Autogroep heeft de prestigieuze Kia Top Dealer Award 2023 gewonnen.
Content Autogroep heeft de prestigieuze Kia Top Dealer Award 2023 gewonnen.

Content Autogroep: Kia Top Dealer Award 2023

Algemeen

Content Autogroep is trots om aan te kondigen dat zij de prestigieuze Kia Top Dealer Award 2023 in ontvangst hebben mogen nemen. Dit erkent de uitzonderlijke prestaties in klanttevredenheid, verkoop en service.

EINDHOVEN - Elke Kia-dealer wordt onderworpen aan een objectieve en onafhankelijke beoordeling, hoofdzakelijk gericht op verkoop en aftersales. Content Autogroep, met vestigingen in Eindhoven, Tilburg en Den Bosch heeft zich duidelijk onderscheiden met een zeer positief resultaat in klanttevredenheid in zowel het traject van aankoop, als de technische dienstverlening daarna. Content Autogroep behoort hiermee tot de best presterende Kia-dealers van Nederland.

“Deze erkenning is het resultaat van het harde werk en de inzet van onze medewerkers, continue strevend naar de hoogste kwaliteit in service.” Aldus Frank Driessen, directeur van Content Autogroep. “Wij zijn zeer dankbaar voor de steun van onze klanten en zullen ons blijven inzetten voor hun tevredenheid. We zijn ontzettend blij met deze erkenning en bedanken onze klanten, relaties, medewerkers en Kia Nederland voor hun continue steun.”

contentautogroep.nl