Daan de Kort op het Binnenhof.
Daan de Kort op het Binnenhof.

Nominatie voor Daan de Kort

Algemeen

VELDHOVEN - Veldhovenaar Daan de Kort is genomineerd voor de award Koloper van CT Talents, een organisatie die zich sterk maakt voor de positie van mensen op de arbeidsmarkt die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn. “Daan is een echte voorloper! Van wethouder in Veldhoven naar tweede kamerlid, waar hij daadwerkelijk dingen aan de kaak stelt.”

Daan de Kort is politicus namens de VVD en lid van de Tweede Kamer. Daarnaast heeft hij zich in het verleden in de European Blind Union ingezet voor de toegankelijkheid van de verkiezingen binnen de lidstaten in Europa. Ook is hij al jarenlang ambassadeur van het Oogfonds. Hij is slechtziend en heeft zelf ervaren hoe het is wanneer instanties voor je willen bepalen hoe je je leven moet inrichten. “Daan draagt actief uit dat je je niet moet laten beperken door je beperking en zorgt ervoor voor dat iedereen de kans krijgt om talenten te ontwikkelen.” 

Stemmen kan op:

info.ctalents.nl/daan-de-kort

CATEGORIE KOPLOPERDeze award gaat naar een persoon of organisatie die zich inzet voor een inclusieve samenleving en die bijdraagt aan verandering. Moet Daan de Kort deze award volgens jou winnen? Stemmen is mogelijk t/m 29 maart 2023
https://info.ctalents.nl/daan-de-kort