Links, Eric van Schagen (Simac) en Ron Dillen (UNA) reiken elkaar de hand.
Links, Eric van Schagen (Simac) en Ron Dillen (UNA) reiken elkaar de hand.

Simac langer hoofdsponsor van Voetbalvereniging UNA

Algemeen

Simac, de IT-dienstverlener uit Veldhoven, en vv UNA hebben hun samenwerking met een 3-jarig hoofdsponsorcontract verlengd. Simac en UNA vonden elkaar, alweer bijna 10 jaar geleden, in elkaars ambitie en professionaliteit. De Veldhovense voetbalvereniging wil de lat hoog blijven leggen.

VELDHOVEN - Vanaf 2016 siert het Simac-logo de shirts van UNA 1 en (sinds 2020) ook UNA 023, als hoofdsponsor. Met het nieuwe contract blijft dit zo tot en met seizoen 2024/2025.

Succesvol

UNA concurreert al jaren met succes voor de officieuze titel ‘hoogst geklasseerde amateurclub van Brabant’. De hoofdmacht van UNA speelt in de 3e divisie zondagamateurs van de KNVB en bezet daarin momenteel de 5e positie. In de jeugd spelen nagenoeg alle selectieteams in de hoogste landelijke competities.

Het bestuur van UNA heeft afgelopen jaar haar plannen ontvouwd voor de komende jaren. UNA spreekt daarin onder andere de ambitie uit om mee te blijven doen in de bovenste regionen van de 3e divisie met de mogelijkheid tot promotie naar het allerhoogste landelijk amateurniveau als toekomstperspectief. 

“We zijn inderdaad ambitieus, maar blijven wel realistisch. UNA is en blijft vooral een echte vereniging, die met haar 1.100 leden, midden in de Veldhovense gemeenschap staat. Onze organisatie biedt, samen met de fantastische ondersteuning van zo’n 250 vrijwilligers én een enthousiaste en trouwe groep sponsoren, een uitstekende basis om onze sportieve ambities ook echt te kunnen nastreven”, aldus Ron Dillen, voorzitter van UNA.

Met het verlengde sponsorcontract ondersteunt Simac de ambitieuze plannen van UNA. “Wij voelen ons goed bij deze samenwerking. UNA toont zich al jaren een professioneel geleide amateurvereniging met stevige ambities op het sportieve vlak, maar houdt tegelijkertijd oog voor de belangrijke maatschappelijke functie die het ook heeft in het Veldhovense. En daar kunnen wij ons helemaal in vinden”, aldus Eric van Schagen, CEO van Simac.

VV UNA, voluit Voetbalvereniging Uitspanning Na Arbeid, speelt haar wedstrijden op Sportpark Zeelst aan de Sportlaan. Het aantal leden In 2029 maakt de vereniging zich op voor haar honderdjarig bestaan. Het vaandelteam komt uit in de 3e divisie zondagamateurs van de KNVB.

vvuna.nl

VV UNA

Van de redactie

‘UNA heeft belangrijke functie in het Veldhovense’

Afbeelding