Stichting ‘ALS we er voor gaan, dan gaan we met z’n allen’ ontving een cheque ontvangen van 10.000 euro. FOTO: Dick Bijkerk.
Stichting ‘ALS we er voor gaan, dan gaan we met z’n allen’ ontving een cheque ontvangen van 10.000 euro. FOTO: Dick Bijkerk. Photographer: Dick Bijkerk

Veilingavonden UNA brengen flink wat op

Algemeen

VV UNA heeft met haar jaarlijkse veilingavonden flink wat geld binnen gehengeld. De opbrengst wordt besteed aan verschillende goede doelen, waaronder Stichting ‘ALS we er voor gaan, dan gaan we met z’n allen’, en het Ronald McDonald Huis Veldhoven. Beide avonden waren, net als voorgaande edities, weer een daverend succes met een fantastische opbrengst.

VELDHOVEN - Deze opbrengst is door UNA, zoals vooraf aangekondigd, verdeeld over drie goede doelen. Met dank aan de deelnemers en sponsoren van de veilingavonden gaat UNA voor haar jeugdleden een Panna-voetbalkooi realiseren op Sportpark Zeelst. Daarnaast hebben twee goede doelen een mooie cheque ontvangen. Stichting ‘ALS we er voor gaan, dan gaan we met z’n allen’ heeft tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van UNA een cheque ontvangen van 10.000 euro. 

Enkele dagen eerder ontving Wendy van de Akker, uit handen van enkele leden van het UNA veilingteam een cheque van 15.000 euro voor de Stichting Ronald McDonald Huis Veldhoven.

Stuk voor stuk goede initiatieven die fantastisch werk verzetten voor hen die het even minder goed gaat. Dit spreekt UNA als vereniging dan ook aan en vandaar dat deze als maatschappelijk betrokken club deze organisaties graag de helpende hand biedt, zo luidt de motivatie.