Na 'Mooiste Tiener van Nederland', heeft Thijn Flesch nu ook 'Wishing on a star' gewonnen. FOTO: Yadmedia & CTL production
Na 'Mooiste Tiener van Nederland', heeft Thijn Flesch nu ook 'Wishing on a star' gewonnen. FOTO: Yadmedia & CTL production

Mooiste Tiener van NL wint opnieuw

Algemeen

Eerder dit jaar mocht hij de titel ‘Mooiste Tiener van Nederland’ in ontvangst nemen. Nu heeft hij als model het tv-programma ‘Wishing on a star’ gewonnen. Het betreft de 19-jarige Veldhovenaar Thijn Flesch, die in de toekomst nog veel van zich zal laten horen en zien. 

VELDHOVEN - In ‘Wishing on a star’ staan fashion en modellenwerk in de picture. Thijn Flesch is daarvoor gecast en daardoor een van de deelnemers van het tv-programma. Inmiddels heeft de finale plaats gevonden en heeft hij de mannelijke titel in de wacht mogen slepen. 

Opdrachten 

Het deelnemersveld bestond uit 12 personen, 6 meisjes en 6 jongens. De opdrachten zijn zowel individueel als in koppels uitgevoerd. “Het waren heel allround opdrachten die we moesten maken. In teamverband moesten we een koppels shoot maken”, vertelt Flesch.
Daarbij is de Floriade uitgekozen. Samen met zijn maatje voor die dag moest Flesch de Floriade in beeld brengen. “De koppels bestaan altijd uit jongen en meisje. Ik had het geluk, dat we een goede klik hadden. We konden op locatie samen goed overbrengen waar de Floriade voor staat. Wat het betekent voor Nederland, achtergronden en natuurlijk de bloemen.”

Uitdagingen

Hoewel hij al ervaring heeft in het modellenwerk, is het traject een grote uitdaging geweest voor Flesch. “Bijvoorbeeld de acteer challenge. Acteren is niet mijn ding, ik voel me comfortabeler bij een fotoshoot. Maar het was wel leuk om een keer te mogen doen en misschien dat deze ervaring met later nog eens van pas komt als ik wel verder zou willen gaan met een acteer carrière.”
Een andere uitdaging is het opnemen van een qoute voor de camera. “Het betrof een achtergrondverhaal over een ervaring die ik had opgedaan tijdens de opnames. Ik moest vertellen waar ik blij mee was, als leuk had ervaren en de beleving die ik daarbij had. Meer een stukje zelfreflectie, een opname waarin ik zelf centraal sta.”

Leukste project 

“Het winnen van de fotoshoot voor perfect eyelash is het leukste project geweest. Een productshoot, waarbij jij het gezicht bent bij het product.”
Zoals de titel doet vermoeden gaat het over mascara. Lachend vervolgt hij:  “Nee gelukkig niet, ook geen opplakwimpers! En het winnen van deze opdracht is mooi meegenomen want deze campagne gaat ook daadwerkelijk wereldwijd van start.”

Finale 

De laatste 4 kandidaten zijn voor de finaleweek naar Egypte gevlogen. Daar staan verschillende opdrachten klaar die ze uit moesten voeren. Flesch is daarbij uitgekozen tot winnaar. “Het juryrapport was eenduidig over mij. Een allround model met de juiste uitstraling.”  

Alle afleveringen van ‘Wishing on a star’ zijn te zien op Videoland. 

Van de redactie

‘Acteren
is
niet
mijn ding’