Ouders en baby’s kunnen aanschuiven bij de gezellige baby-ochtend in de bieb. Tekst: Alinda van Neerven - FOTO: Studio@HadewychVeys.
Ouders en baby’s kunnen aanschuiven bij de gezellige baby-ochtend in de bieb. Tekst: Alinda van Neerven - FOTO: Studio@HadewychVeys. Studio@HadewychVeys.nl

Bibliotheek Veldhoven, dé plek om wijzer te worden!

Cultuur

VELDHOVEN - Wat voor activiteiten vinden komende week plaats in Bibliotheek Veldhoven?

Baby-ochtend

BIEB - Tijdens de gezellige baby-ochtend ‘Boekjes & Brabbels’ vertelt Monique hoe baby’s (0-18 maanden) al kunnen genieten van boekjes en verzorgt ze een passende activiteit voor de allerkleinsten. Jeugdverpleegkundige Yentel beantwoordt alle vragen over de ontwikkeling en opvoeding van kinderen. Op 13 oktober staat spraak- en taalontwikkeling centraal.

Do. 13 okt., 11.00-12.00 uur. Meer info en gratis aanmelden: 

bibliotheekveldhoven.nl/brabbels  

Bingoshow

BIEB - Met een klassieke bingomolen én de nodige hoeveelheid improvisatie test Mark van der Linden de kennis van kinderboeken en -schrijvers uit. Een speelse variant op de welbekende bingo. Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Wo. 12 okt., 15.00-15.30 uur, 15.45-16.15 uur & 16.30-17.00 uur. Meer info en gratis aanmelden: 

bibliotheekveldhoven.nl/kbw-bingoshow 

KennisMakers

BIEB - Nienke Terne vertelt over bewustzijnsontwikkeling, een proces dat kan zorgen voor meer vertrouwen en rust in je leven. Nienke: “Bewustzijnsontwikkeling is de manier om de beweging te maken naar vrijheid en overvloed.”

Do. 13 okt., 19.00-20.30 uur. Meer info en gratis aanmelden: 

bibliotheekveldhoven.nl/leven-dromen 

Gek van geld

BIEB - Eef van Opdorp, bekend van het tv-programma ‘Uitstel van executie’, leert deelnemers in een reeks van 4 lezingen anders te kijken naar de relatie die ze met geld hebben. Deze 2e lezing gaat over geldtypes, strategieën per geldtype en persoonlijk budget advies. 

Do. 13 okt., 20.00-21.30 uur. Meer info en aanmelden: 

bibliotheekveldhoven.nl/geld

Geheimen van Veldhoven

BIEB - Wiel Berden en Jac van Lieshout van de stichting Geheimen van Veldhoven vertellen over dit bijzondere, historische project. Deelnemers aan de lezing krijgen een tipje van de sluier opgelicht van enkele Veldhovense geheimen... 

Vrij. 14 okt., 14.00-15.30 uur. Meer info en gratis aanmelden:

bibliotheekveldhoven.nl/geheimen