In de Brainportregio 1 week lang gratis een e-bike, speed pedelec of elektrische bakfiets proberen? FOTO: René Schotanus.
In de Brainportregio 1 week lang gratis een e-bike, speed pedelec of elektrische bakfiets proberen? FOTO: René Schotanus. René Schotanus

E-bike probeeractie... Maar er gebruik van!

Algemeen

Goedkoper, gezonder, duurzaam en verrassend snel. Op een e-bike naar het werk is een perfecte mobiliteitsoplossing. Zeker in de steeds drukkere Brainportregio. 15 tot 20 kilometer afstand is prima te doen met een e-bike en op een speed pedelec zelfs nog een stuk verder. Om dat te stimuleren biedt Brainport Bereikbaar een gratis e-bike probeeractie aan. 

VELDHOVEN - De fiets is misschien wel de ideale oplossing om op het werk te komen. Zeker in de Brainportregio waar het steeds drukker op de weg wordt. Voor particulieren en werkgevers zet Brainport Bereikbaar daarom een gratis probeeractie in.
Particulieren kunnen zich eenvoudig aanmelden via

ebikeproberen.nl

Wie meedoet kan een week lang gratis een e-bike, speed pedelec of elektrische bakfiets uitproberen. Ophalen kan bij de lokale fietsenwinkel. Er doen al fietsenwinkels mee in Best, Eindhoven, Geldrop, Hapert, Helmond, Lieshout, Nuenen, Oirschot en Reusel.
Voor werkgevers die hun medewerkers extra willen stimuleren om de fiets te pakken, zijn er speciale werkgeverspoules. Die zorgen ervoor dat werknemers een fiets kunnen ophalen en inleveren op het werk.
Aanmelden kan via

fiets@brainportbereikbaar.nl