Loopbaanadviseurs Daniëlle Bax, Tosca Goes en Carin van Holstein in de Bibliotheek Veldhoven. FOTO: Bieb.
Loopbaanadviseurs Daniëlle Bax, Tosca Goes en Carin van Holstein in de Bibliotheek Veldhoven. FOTO: Bieb.

Bieb komt met Week van de loopbaan

Algemeen

Ontdekken welk werk het beste past? Meer energie uit het werk halen? Of zorgen zichtbaar te zijn op de arbeidsmarkt? In de Week van de Loopbaan, van maandag 12 tot en met vrijdag 16 september, geven 3 Veldhovense loopbaanprofessionals gratis advies en een wandelcoach-sessie.

VELDHOVEN - De adviseurs zijn erkend door beroepsvereniging Noloc. Naast een ruime allround ervaring hebben ze ook hun eigen specialismen. Op de website van de Bibliotheek Veldhoven is een overzicht van de adviseurs te vinden en de data en tijdstippen waarop zij aanwezig zijn in de Bibliotheek Veldhoven. Het gratis spreekuur duurt ca. 30 minuten, de wandelcoach-sessie duurt ca. 60 minuten.

Wandelcoaching in de natuur geeft rust en ruimte en zet aan tot creatief denken, waardoor iemand makkelijker tot nieuwe inzichten komt. Dit maakt wandelcoaching één van de meest effectieve coachingmethodes. De voordelen van wandelcoaching ervaren? Aanmelden voor één van de sessies van Carin van Holstein op vrijdag 16 september, is nog mogelijk.

De Week van de Loopbaan is een initiatief van Noloc waarbij werkenden, werkzoekenden én werkgevers in de gelegenheid worden gesteld om gratis en vrijblijvend loopbaanadvies in te winnen. 

bibliotheekveldhoven.nl/week-loopbaan

of tel: 040-2532901.

Foto: (v.l.n.r.) Loopbaanadviseurs Daniëlle Bax, Tosca Goes en Carin van Holstein in de Bibliotheek Veldhoven.