Winnend Team-Pegbroeken van de Grote Quiz schenkt haar prijs aan Stichting Leergeld Veldhoven de Kempen. FOTO: St. Leergeld.
Winnend Team-Pegbroeken van de Grote Quiz schenkt haar prijs aan Stichting Leergeld Veldhoven de Kempen. FOTO: St. Leergeld.

Winnaar Grote Quiz bedenkt St. Leergeld

Algemeen

Winnend Team-Pegbroeken heeft haar prijs van de Grote Quiz van Veldhoven aan Stichting Leergeld Veldhoven de Kempen geschonken. Het team bezegelde die schenking met een lekkere slagroomtaart.

VELDHOVEN - Anke Pierik en Eveline Lipsch van Team Pegbroeken leggen uit waarom zij uiteindelijk hebben kozen voor Stichting Leergeld als goed doel. “Net als in de Grote Quiz is kunnen meedoen voor kinderen het belangrijkst. Voor steeds meer gezinnen is financieel rondkomen een uitdaging. In die situatie kunnen kinderen niet of nauwelijks aansluiten op binnen- en buitenschoolse activiteiten. De donatie draagt bij aan de mogelijkheid om die aansluiting te behouden.”
Gerard Coppens van de Stichting Leergeld illustreert het concrete belang van de mooie donatie: “Met dit bedrag kunnen we bij voorbeeld een aantal kinderen laten meedoen aan een van de diverse sporten in Veldhoven. Ook de warme samenwerking met de organisatie van de Grote Quiz van Veldhoven verdient alle waardering van onze kant.”
Henk Visser legt namens de organisatie van de Grote Quiz van Veldhoven de verbinding tussen Leergeld en de doelstelling van de Grote Quiz: meedoen stimuleren. In de quiz alle Veldhovenaren, hun kinderen in sport en spel. Meedoen kan in het jaar 2023 weer. Op 1 april... En neen, dat is geen grap!