Thijn Flesh wil zijn titel graag promoten: “Ik zou aan iedere tiener willen zeggen; ga de uitdaging aan!” FOTO: Bert Jansen.
Thijn Flesh wil zijn titel graag promoten: “Ik zou aan iedere tiener willen zeggen; ga de uitdaging aan!” FOTO: Bert Jansen.

‘Mooiste Tiener van Nederland’ komt uit Veldhoven: Thijn Flesh

Algemeen

De 19-jarige Veldhovenaar Thijn Flesch is onlangs gekroond tot de ‘Mister Teenager Netherlands 2022 - Mooiste Tiener van Nederland’. “Het is een leuke titel waarop ik trots ben!”

VELDHOVEN - Flesch is via sociale media benaderd door de organisatie ‘Misters of The Netherlands’. “Via Instagram hadden ze mij een bericht gestuurd of ik interesse had om aan deze verkiezing mee te doen. Ik moest daar even over nadenken maar besliste al snel dat ik het wel leuk zou vinden. Echt lachen! Vooral omdat ik de bijtitel ‘Mooiste Glimlach van Nederland’ ook nog gewonnen heb.” 

Vleeskeuring

Als Flesh aan iets meedoet, wil hij ook winnen. Dat geldt voor alles, of het nu met sporten te maken heeft, of de titel van ‘Mister Teenager’. “Het was een leuke ervaring waarin ik veel heb geleerd. We moesten in verschillende rondes aantreden om jezelf te presenteren. Je hebt daarbij de body ronde in zwembroek, casual in spijkerbroek en strak in het pak op de gala-avond.”
Daarnaast is er ook nog een vragenronde; het draait niet alleen om uiterlijk. “Mensen zien het wel vaak als een vleeskeuring, maar het gaat om je algehele uitstraling.”
Flesch geeft aan dat hij in deze periode veel heeft geleerd. “Zoals het aannemen van verschillende poses voor verschillende foto’s. Het hele traject bestond uit leren, evalueren, verbeteren en stapjes maken.”
Wat heeft hij over zichzelf geleerd? “Dat ik vooral een heel sociale jongen ben. Ik sta altijd klaar om een ander te helpen en leer graag nieuwe mensen kennen.”  

Ambitie 

Het lijkt Flesch leuk om zijn carrière een vervolg te geven. De ‘Mooiste Tiener van de Wereld’ staat ook nog op zijn verlanglijstje. “Ik ben heel trots op de titel ‘Mooiste Tiener van Nederland’, maar vooral op het traject wat ik af heb gelegd. Het was en leerschool aan ervaringen en uitdagingen! Bovendien was het onder elkaar kei-gezellig en elke ronde dat ik verder ging, beleefde ik er meer plezier in.”

‘Misters of The Netherlands’ is de grootste organisatie in Nederland voor mannelijke modellen en geeft jonge mannen de kans om zich te ontwikkelen en voor te bereiden voor diverse verkiezingen. Ook inschrijven? Zie www.mistersofthenetherlands.nl/aanmelden-2023

Mister of the Netherlands

Van de redactie

‘Een leerschool
aan
ervaringen en
uitdagingen’