Chris Verlaan in De Schalm. Tekst: Martje Moeskops - Foto: Ruben Schipper
Chris Verlaan in De Schalm. Tekst: Martje Moeskops - Foto: Ruben Schipper

Theater de Schalm, voor het allerleukste avondje uit!

Algemeen

Wat valt er komende week in Theater de Schalm te beleven?

Chris Verlaan

DESCHALM - “Word autist, word autist het is beter dan verkrachter of zelfmoordterrorist”, zong Chris in een uitverkocht Luxortheater in Rotterdam, waarop het publiek hem tot winnaar kroonde. In ‘Man in de Maak’ legt Chris de vinger op de zere plek; bij hem, bij u en om ons heen. Soms fijnzinnig, soms bitterzoet maar de liefdevolle klappen zijn altijd doordrenkt met vrolijkmakend cynisme en pessimisme.

Vrijdag 3 juni, 20.30 uur. 

Gerard van Maasakkers

DESCHALM - Hij vult het podium met zijn ontwapende persoonlijkheid, én natuurlijk met de heerlijkste liedjes. Nieuwe en minder nieuwe, oude en minder oude. In al hun eenvoud zijn ze van een zelden geëvenaarde schoonheid. Na zijn succesvolle voorstelling ’40 Jaar liedjes’ en ‘Ik loop’ laat hij zich ook nu weer begeleiden door Mike Roelofs (toetsen, zang) en Frank Cools (snaren, zang). 

Vrijdag 27 mei, 20.15 uur. 

Sting & The Police

DESCHALM - Een spectaculair theaterconcert, geheel gewijd aan de muziek van Sting en zijn legendarische band The Police. De veelzijdigheid, waarmee Sting in de loop der jaren zo beroemd geworden is, vormt de basis voor een unieke avond met rock, pop, klassiek, jazz en alles ertussenin. Legends Remastered brengt de muziek van Sting & The Police op unieke wijze naar het theater! 

Zondag 29 mei, 20.15 uur.

Släpstick

DESCHALM - Een Jubileumvoorstelling die de gloriedagen van Släpstick even fijnzinnig als elegant laat herleven. Wentel uw wederhelft rond op de buzzing beat van de dansorkesten. En ja, wat zou het, als de tafelpoten een beetje wankel zijn? Alles werkt prima! Nee hoor, alles is hélemaal onder controle!

Donderdag 2 juni, 20.15 uur.

Dana Winner

DESCHALM - Dana Winner reist opnieuw langs de Nederlandse theaters met het theaterconcert One Moment. In deze tour vertelt ze haar persoonlijke en muzikale verhaal, anno 2022. Dana wordt begeleid door haar vaste muzikanten.

Zaterdag 4 juni, 20.15 uur. 

The New Continent

DESCHALM - The New Continent is een meeslepend en luchtig Engelstalig toneelstuk met muziek en beweging, geschreven en geregisseerd door Geert Niland.

Vrijdag 10 juni, 20.15 uur.