Voor een afspraak, mail naar leonie@goudsmederijbommel.nl.
Voor een afspraak, mail naar leonie@goudsmederijbommel.nl.

Trouwringen en meer...

Algemeen

VELDHOVEN - Goudsmederij Juwelier Bommel houdt maandag 6 juni, 2e Pinksterdag, een verrassende actie in het CityCentrum: Trouwringen en meer... Wie die dag tussen 10.00 en 18.00 uur naar Goudsmederij Bommel gaat, kan zich laten inspireren door de grootste collectie verlovingsringen en trouwringen van de BeNeLux. Voor de eerste 75 bruidsparen staat er een goed gevulde goodiebag klaar.

Zeker zijn van deze goodiebag of een trouwringen afspraak maken, mail dan naar leonie@goudsmederijbommel.nl.

Grootste collectie van de Benelux
Goudsmederij Juwelier Bommel heeft de grootste collectie verlovingsringen en trouwringen van de Benelux, en ze geven als kers op de taart ook een trouwauto cadeau die gratis geleend kan worden op jullie trouwdag. Deze staan 6 juni allemaal klaar in het Citycentrum om door jullie bezichtigd te worden.

Eigen atelier
In het eigen atelier werken 4 goudsmeden, die onder andere met bestaand goud een eigen ontwerp maken of de ideeën van het aanstaande bruidspaar omzetten naar een gewenst nieuw sieraad. Door de nieuwste technieken te combineren met oude ambacht, kan het team van goudsmeden geheel naar jullie wens een uniek sieraad vervaardigen.

Wat kun je 6 juni nog meer verwachten;
Herenkleding, Dj, Duo, Damesbruidsmode, Ballonnen, Fotografie en Videografie.