Wie mee wil doen aan de GROTE Quiz van Veldhoven op zaterdag 11 juni, die moet zich nu inschrijven! FOTO: GROTE Quiz van Veldhoven.
Wie mee wil doen aan de GROTE Quiz van Veldhoven op zaterdag 11 juni, die moet zich nu inschrijven! FOTO: GROTE Quiz van Veldhoven.

Nu inschrijven voor de GROTE Quiz van Veldhoven!

Algemeen

Hij komt eraan, de GROTE Quiz van Veldhoven 2022 voor jong en oud. Een evenement waaraan heel Veldhoven gezellig mee kan doen. 

VELDHOVEN - Een avondvullende, verrassende en uitdagende quiz. Voor álle inwoners van Veldhoven (en omstreken) met een leeftijd vanaf 16 jaar. Zo kan de GROTE Quiz van Veldhoven wel het best omschreven worden.

Inschrijven

De GROTE Quiz van Veldhoven vindt dit jaar plaats op 11 juni. Wie van uitdaging houdt en met zijn/haar team een jaar lang de slimste van Veldhoven wil zijn, die schrijft zich vóór donderdag 26 mei in voor de Grote Quiz van Veldhoven. Na 2 jaar lang een Corona-versie van de Quiz gespeeld te hebben, is het dit jaar dan weer eindelijk tijd voor een volledige GROTE Quiz met vooropdracht, buiten opdrachten, doe opdrachten en een bonte mix van ongeveer 300 vragen.

Team

Er wordt gespeeld in teams die de deelnemers zelf samenstellen. Verzamel vrienden, familie, collega’s, buurtgenoten of leden van de vereniging. Per team dienen een teamnaam, teamcaptain (18+ en woonachtig in Veldhoven) en een locatie van waaruit gespeeld wordt, gekozen te worden. Dit kan bij iemand thuis zijn, maar ook in een horecagelegenheid, bedrijf of clubhuis. Aan de locatie is maar één voorwaarde verbonden: die moet in Veldhoven zijn. Als advies geldt: minimaal 10 deelnemers per team, een team bestaat uit maximaal 20 personen.

Prijzen

De prijzenpot wordt op de feestavond verdeeld onder de nummers 1 tot en met 3 en zij zullen op hun beurt dit prijzengeld schenken aan een Veldhovens goed doel. En dat maakt van de GROTE Quiz van Veldhoven al met al een buitengewone activiteit voor Veldhoven, door Veldhoven en in Veldhoven. Vandaar ook dat het in kapitalen wordt geschreven: de GROTE Quiz van Veldhoven. U doet zeker toch ook mee? Natuurlijk!

Inschrijven via de onderstaande website kan nog tot donderdag 26 mei. Zaterdag 11 juni is de speldag van de GROTE Quiz van Veldhoven. Vrijdag 24 juni wordt de uitslag bekendgemaakt op een feestavond.

www.degrotequizvanveldhoven.nl

Belangrijk

Van de redactie

U doet
zeker
toch ook
mee?

Afbeelding