Sjors van der Panne en Tommie Christiaan. FOTO: Bas Hermsen.
Sjors van der Panne en Tommie Christiaan. FOTO: Bas Hermsen.

Theater de Schalm, voor het allerleukste avondje uit!

Algemeen

VELDHOVEN - Wat is er allemaal in Theater de Schalm te zien?

Mannen Huilen niet

De SCHALM - Sjors van der Panne en Tommie Christiaan zijn aan elkaar gewaagd. In een nieuw gezamenlijke theatertour ‘Mannen Huilen niet’ zingen beiden de songs die voor hen passend en typerend waren in de mooiste en minder mooie momenten in hun leven. Bij deze voorstelling is een gebarentolk aanwezig.

Dinsdag 17 mei, om 20.15 uur.

Studenten Cabaret Festival

DE SCHALM - Het Amsterdams Studenten Cabaret Festival (ASCF) is een jaarlijks terugkerend evenement voor talentvolle cabaretiers. Het festival wordt ieder jaar georganiseerd door een bestuur bestaande uit Amsterdamse studenten, de deelnemers aan het festival zijn dat niet per sé. De finalisten zijn: Kai Bodewitz, Boban Braspenning en Blauwe Vinkjes. Eindhovenaar Kai Bodewitz is de winnaar van de juryprijs en Blauwe Vinkjes heeft de publieksjuryprijs gewonnen. 

Vrijdag 13 mei, om 20.30 uur.

Woezel & Pip

DE SCHALM - Zing en dans mee met je favoriete hits bij deze show vol highlights. Stilzitten is absoluut geen optie! Na eerdere grote successen bestormen ze nu de theaters met de ‘Woezel en Pip Sing-a-Long’. Het wordt één groot muzikaal meezingfeest, waarin ze samen met hun vriendjes in het publiek de allerleukste club ooit oprichten: de vriendjesclub. En bij de vriendjesclub is het altijd feest!

Zaterdag 14 mei, om 16.00 uur.

Vera Mann

DE SCHALM - Wat gebeurt er met een klein verlegen meisje uit Vlaanderen, kleindochter van een Poolse mijnwerker, als ze verliefd wordt op Chopin? In de muziektheatervoorstelling One Mann Show! Goesting, neemt Vera Mann je mee in een persoonlijk, kwetsbaar en af en toe hilarisch verhaal over toevallige ontmoetingen en liefdesperikelen.

Zaterdag 14 mei, om 20.30 uur.

Luna Zegers

DE SCHALM - Entre Dos Mundos is een sprankelende en ontroerende muziektheatervoorstelling waarin zangeres en componiste Luna Zegers zingt en vertelt over thema’s als identiteit, verlangen, levenslust, liefde en verlies. Met haar zelfgeschreven teksten én muziek schept Luna Zegers een wereld waarin ze alle bagage die ze onderweg heeft verzameld samenbrengt. Ze koppelt flamenco-ritmes aan haar jazz-zangachtergrond en creëert zo een uniek geluid.

Zondag 15 mei, om 20.00 uur..

deschalm.com