De opbrengst van het Lentefeest was €68.553. Dit bedrag werd tijdens het feest verdeeld over verschillende Veldhovense goede doelen. FOTO: Frans Claassen.
De opbrengst van het Lentefeest was €68.553. Dit bedrag werd tijdens het feest verdeeld over verschillende Veldhovense goede doelen. FOTO: Frans Claassen.

Recordopbrengst Lentefeest

Algemeen

Een fraaie opbrengst na een zeer geslaagde editie van het Lentefeest in Veldhoven. Afgelopen zaterdag tekende Ronde Tafel 166 voor de vijftiende editie van het Lentefeest. Tijdens het feest werd het bedrag bekend gemaakt dat werd opgehaald voor verschillende Veldhovense goede doelen. Het werd een recordopbrengst: 68.553 euro. 

VELDHOVEN - De opbrengst werd verdeeld over verschillende goede doelen. Zo werd er in de middag een Lentelunch georganiseerd voor zorgbehoevende ouderen, in samenwerking met Stichting Nieuwe Levenskracht. Daarnaast werd er tijdens het feest in de avond een bedrag van 10.000 euro geschonken aan Art4You voor nieuwe muziekinstrumenten op Veldhovens basisscholen én werd er 10.000 euro geschonken aan het Maxima MC voor de bouw van een lounge op de AYA-poli. Het bedrag dat over blijft, te weten 38.553 euro, werd symbolisch overhandigd aan burgemeester Marcel Delhez. Dit bedrag wordt de komende twee jaar besteed aan verschillende goede doelen in Veldhoven. 

De avond werd mogelijk gemaakt door alle sponsoren, bedrijven of particulieren die kaarten kochten. “Zonder hen is het feest immers niet mogelijk”, zo benadrukt de organisatie.

De leden van Ronde Tafel Veldhoven 166 Veldhoven zijn al ruim 2 jaar bezig met de voorbereidingen van het feest, en dat betaalde zich uit: ruim 800 gasten genoten van geweldige optredens en culinaire hoogstandjes. Ronde Tafel 166 Veldhoven wil alle sponsoren en gasten bedanken voor hun bijdrage, en hoopt eenieder weer te mogen verwelkomen tijdens de volgende editie van het Lentefeest in 2024!

Goede doelen die in aanmerking komen, kunnen zich aanmelden.

rondetafelveldhoven.nl/lentefeest