Ondertekening Woonmanifest door Jeroen Rooijakkers, lijsttrekker GroenLinks/PvdA Veldhoven. FOTO: GroenLinks/PvdA Veldhoven.
Ondertekening Woonmanifest door Jeroen Rooijakkers, lijsttrekker GroenLinks/PvdA Veldhoven. FOTO: GroenLinks/PvdA Veldhoven.

Woonmanifest GroenLinks & PvdA Veldhoven

Algemeen

GroenLinks & PvdA Veldhoven lanceert samen met de Tweede Kamerfractie een Woonmanifest om huizen betaalbaar te houden in Veldhoven.

VELDHOVEN - Lijsttrekker Jeroen Rooijakkers: “Iedereen verdient het om te kunnen wonen op een fijne plek waar je je thuis voelt. Maar zo’n fijn thuis in Veldhoven is voor veel mensen onbereikbaar geworden. De huren rijzen de pan uit en een betaalbare woning is nog nauwelijks te vinden. Ondertussen nemen huisjesmelkers en buitenlandse investeerders Veldhoven over. Studenten, starters en gezinnen zijn de dupe. Dat moet en kan anders!”
Die verandering begint wat GroenLinks & PvdA betreft op woensdag16 maart. Bij de gemeenteraadsverkiezingen. Dan kunnen kiezers bepalen of wonen weer een recht voor ons allemaal wordt in plaats van een privilege voor een kleine groep.

Het Woonmanifest bevat 9 punten. Alle punten hier melden is niet mogelijk. Wie toch meer wil weten, die kan contact opnemen via onderstaande website. Het Woonmanifest tekenen kan via de 2e website:

https://groenlinkspvdaveldhoven.nl/

www.pvda.nl.