De theatervoorstelling ‘100 op een Hoop’ is een daverend succes, afgelopen oktober 2021. Tijd voor iets nieuws...  Heeft u ideeën en aspiraties? FOTO: Wil van de Vorst
De theatervoorstelling ‘100 op een Hoop’ is een daverend succes, afgelopen oktober 2021. Tijd voor iets nieuws... Heeft u ideeën en aspiraties? FOTO: Wil van de Vorst

Kartrekkers voor Veldhovens theater gezocht

Algemeen

De theatervoorstelling ‘100 op een Hoop’ is een daverend succes, afgelopen oktober 2021. Het is de laatste voorstelling in een reeks, voorafgegaan door 11 theaterproducties onder de naam De Veldhovense Revue. Hopelijk niet de allerlaatste want het zou prachtig zijn als deze culturele traditie wordt voortgezet. Daarom is het bestuur van Het Concert van de Eeuw op zoek naar nieuwe kartrekkers.

VELDHOVEN - Het afgelopen jaar heeft Veldhoven haar 100-jarig bestaan gevierd. Een van de hoogtepunten is wel de unieke theatervoorstelling ‘100 op een Hoop’. Inmiddels heeft het bestuur van Stichting Het Concert van de Eeuw (voorheen De Veldhovense Revue) de balans opgemaakt en alle evaluaties afgesloten.

Toejuichen

Al aan het begin van deze productie besluit het bestuur dat deze theatervoorstellingenserie de laatste zou zijn in haar bestaan. Tijd voor iets nieuws, is kort samengevat de conclusie. Het bestuur heeft tevens besloten om een aantal formele zaken nog te laten voortbestaan, zodat de eventuele opvolging een mooie nieuwe start kan maken.

Na afloop van de voorstellingen in oktober 2021 groeit het enthousiasme alweer om deze culturele traditie op de een of andere manier te continueren. Ook de coproducenten Theater De Schalm en Gemeente Veldhoven juichen het toe. Op dit moment heeft het bestuur echter nog geen concrete verzoeken of ideeën voor de toekomst mogen ontvangen. Maar dat kan natuurlijk nog altijd!

Kartrekker?

Dat kan inderdaad altijd, natuurlijk! Want... Heeft u een goed idee en wilt u samen met andere Veldhovenaren deze creatieve uitdaging aan gaan, ga dan in gesprek met het bestuur van Het Concert van de Eeuw. Liefst zo snel mogelijk. Een mailtje met uw ideeën en aspiraties is altijd van harte welkom op het onderstaande e-mailadres. Daarbij de toezegging, dat u dan zonder meer snel een reactie ontvangt.

Bent u een kartrekker voor het Veldhovens theater? Heeft u ideeën en aspiraties? Laat het weten via:

secretariaat@hetconcertvandeeeuw.nl

Ideeën en aspiraties?

Van de redactie

Gemeente en Theater de Schalm juichen initiatief toe

Afbeelding