50 jaar getrouwd: Ad van Knegsel en Diny van Knegsel-Jacobs. FOTO: Familie.
50 jaar getrouwd: Ad van Knegsel en Diny van Knegsel-Jacobs. FOTO: Familie.

50 jaar getrouwd, wat een schitterende mijlpaal

vr 3 dec 2021, 11:00 Algemeen

Vrijdag 3 december zijn Ad van Knegsel en Diny van Knegsel-Jacobs 50 jaar met elkaar getrouwd. Een schitterende mijlpaal om toch even nadrukkelijk bij stil te staan. 

VELDHOVEN - Ad van Knegsel is 19 oktober 1947 geboren op de Broekweg in Zeelst. En Diny Jacobs is 29 februari 1952 geboren op de Eckartseweg Zuid te Eindhoven. Ze hebben elkaar leren kennen doordat Ad vroeger een soort van roadie is bij popband de Evergreens, waarbij de broer van Diny de gitarist is. En zo is de wederzijdse liefde ontstaan. Op 3 december 1971 stappen ze dan ook in het huwelijksbootje.

Ad heeft zowat heel zijn leven bij Arenco gewerkt, het latere PMB UVA. Diny heeft bij Philips gewerkt totdat hun dochter Simone in december 1972 geboren wordt. Na Best en Eindhoven, wonen ze alweer een flink aantal jaren in hun geliefde Zeelst. En als ze een dagje weggaan, neemt Ad altijd zijn fototoestel mee om foto’s te maken. Samen vinden ze het ook leuk om te kaarten; vooral Diny die kan wel de gehele dag kaarten. Ad is overigens ook nog lid van de Vogelvereniging Veldhoven

Wat het echtpaar Van Knegsel ook fijn vindt, is gezellig met dochter en schoonzoon ergens een hapje te gaan eten. Daar genieten ze immens van. Net als van hun 50e huwelijksdag!