De Nederlandsche Tafelronde organiseert serviceprojecten voor de meest uiteenlopende doelen en op verschillende manieren.
De Nederlandsche Tafelronde organiseert serviceprojecten voor de meest uiteenlopende doelen en op verschillende manieren.

Projecten (financieel) ondersteunen

vr 15 okt 2021, 11:00 Algemeen

Door het organiseren van het Lentefeest en de verkoop van het Monopoly-spel Veldhoven is Ronde Tafel 166 Veldhoven in de gelegenheid om lokale goede doelen te steunen. Omdat de club wellicht niet alle goede doelen kent, doen zij een oproep: goede doelen kunnen zich melden voor een bijdrage. 

VELDHOVEN - Via de onder het artikel genoemde website kunnen Veldhovense organisaties en projecten zich aanmelden. Tevens is daar de informatie beschikbaar over de noodzakelijke verantwoording, de procedure en de uiteindelijke selectie. Ronde Tafel 166 Veldhoven hoopt op vele aanmeldingen. Uit de aanmeldingen wordt uiteindelijk een zorgvuldige selectie gemaakt.
Ronde Tafel Veldhoven is een club die onderlinge vriendschap bevordert, die tegelijkertijd stimuleert dat kennis, ervaringen en meningen veelvuldig worden uitgewisseld en die zo bijdraagt aan de ontwikkeling en ontplooiing van al haar leden. Een club voor mannen tussen de circa 30 en maximaal 40 jaar.
De Nederlandsche Tafelronde organiseert lokale en landelijke serviceprojecten voor de meest uiteenlopende doelen en op verschillende manieren. Naast lokale, nationale en internationale vriendschap is persoonlijke ontplooiing en het leveren van een gezamenlijke bijdrage aan de gemeenschap minstens zo belangrijk.

www.rondetafelveldhoven.nl/goeddoel