Poetszorg is dè Wmo-organisatie voor hulp bij het huishouden in Veldhoven. FOTO: Poetszorg.
Poetszorg is dè Wmo-organisatie voor hulp bij het huishouden in Veldhoven. FOTO: Poetszorg.

Poetszorg is poetsen met een praatje

ma 11 okt 2021, 16:00 Algemeen

VELDHOVEN - Poetszorg is een door de gemeente gecontracteerde Wmo-partij voor huishoudelijke ondersteuning. Dit betekent dat iedereen met een ‘indicatie huishoudelijke ondersteuning’ voor Poetszorg kan kiezen of naar Poetszorg kan overstappen. 

Poetszorg werkt met eigen, duurzame- en milieuvriendelijke poetsmiddelen. Deze worden onder het motto ‘goed gereedschap is het halve werk’ gratis ter beschikking gesteld. Zo blijft er tijd over voor het sociale aspect, zoals een goed gesprek en een kopje koffie. Poetszorg concentreert zich op huishoudelijke ondersteuning en wil daarin de beste zijn. Andere zorg zoals verzorging, verpleging of begeleiding wordt niet geleverd. Deze specialisatie leidt er toe dat Poetszorg snel ondersteuning kan bieden. Samen met korte lijnen en persoonlijk contact maakt dat het verschil. Bij Poetszorg werken mensen-mensen die conform CAO worden betaald. Zij zijn sociaal en weten van aanpakken. Vaste hulpen uit de buurt, die wekelijks op een vast tijdstip komen helpen. Dit met een coördinator als vast aanspreekpunt.

Ben jij of ken jij iemand die huishoudelijke ondersteuning nodig heeft? Of zoek je dankbaar werk in de huishoudelijke ondersteuning? Bel dan met: 085-0761100. 

www.poetszorg.nl