Exclusief genieten op het balkon bij Cinema Gold in Veldhoven. En daarna is het nog nagenieten in de Club Lounge.
Exclusief genieten op het balkon bij Cinema Gold in Veldhoven. En daarna is het nog nagenieten in de Club Lounge.

Eindelijk: Cinema Gold open voor èchte filmliefhebbers!

Algemeen

Sinds afgelopen vrijdag 23 december zijn bioscoopliefhebbers uit de wijde omgeving van Veldhoven van harte welkom bij Cinema Gold. Het luxueuze interieur was al een aantal dagen klaar om gasten te trakteren op een ontspannen avond of middag uit.

VELDHOVEN - Manager Michiel van de Wiel stond te popelen om de eerste gasten te mogen verwelkomen: “Er komen al behoorlijk wat reserveringen binnen en het is ons streven om vanaf dag één de meest persoonlijke en comfortabele bioscoopervaring mogelijk maken”.

Serviceknop

De persoonlijke bioscoopervaring wordt onder meer gecreëerd door gasten persoonlijk naar de ruime fauteuils te begeleiden. Daarnaast kan er tijdens de voorstelling met een druk op de serviceknop een hapje en een drankje besteld worden van een uitgebreide menukaart. Iedere zaal heeft een balkonloge waar zich exclusieve plaatsen bevinden. Balkongasten kunnen voor en na de voorstelling nog een hapje en drankje nuttigen in de Club Lounge.

Hoog comfort

De inrichting, die met veel zorg is samengesteld door een gerenommeerde architect, biedt gasten een uitzonderlijk hoog comfort. Ruime fauteuils en sfeervol ingerichte zalen met veel aandacht voor details zorgen voor een ontspannen sfeer. Daarnaast zorgen de meest krachtige bioscoopprojectoren ter wereld in alle vier de zalen voor een levensechte filmbeleving. Dit wordt nog eens schitterend versterkt door het ‘ribbon driver’-audiosysteem. De geavanceerde speakers zorgen ervoor dat het geluid als zuiver en meeslepend ervaren wordt.

Gevarieerd

Sinds de opening van Cinema Gold, biedt deze een gevarieerd filmaanbod. Voor de kerstvakantie zijn dat onder andere: ‘Soof 2’, ‘Fantastic Beasts And Where To Find Them’ (3D), ‘Sing’ (3D), ‘Rogue One - A Star Wars Story’ (3D) en ‘Passengers’ (3D).

De prijs van een kaartje voor Cinema Gold bedraagt slechts 10,30 euro voor reguliere voorstellingen. Het tarief voor Nederlandstalige kinderfilms is 7,00 euro, voor zowel kinderen als volwasenen.