Afbeelding
Foto: Specsavers

Stem op uw favoriete goede doel uit Veldhoven

Algemeen

Veldhoven, 24 november 2017 – Vijf goede doelen uit Veldhoven meldden zich de afgelopen weken aan voor de spaarronde van 2018 van Stichting Specsavers Steunt. Nu is het aan de inwoners van Veldhoven welke lokale initiatieven er doorgaan naar de finale, door te stemmen op hun favoriete goede doel. Het winkelteam van Specsavers Veldhoven kiest uit deze drie finalisten een winnaar waar vervolgens gedurende het hele jaar in de winkel voor wordt gespaard. Stemmen kan tot en met 30 november 10.00 uur via www.stichtingspecsaverssteunt.nl.

Ieder jaar verkiezen alle winkels van Specsavers één lokaal goed doel waar zij een jaar lang voor gaan sparen. Voor elke klant die een bril of hoortoestel koopt wordt een vast bedrag opzijgezet. In totaal worden er jaarlijks zo’n 130 lokale initiatieven door heel Nederland gesteund. Ook Specsavers Veldhoven draagt op deze manier een steentje bij aan de lokale gemeenschap. Jeroen van der Heijden, optiekpartner bij Specsavers Veldhoven: “Wij zijn erg onder de indruk van de aanmeldingen die we hebben ontvangen van mooie initiatieven hier uit de omgeving. Het liefst steunen we ze allemaal, maar we zullen er één moeten kiezen die aan het einde van spaarjaar 2018 een financiële bijdrage van ons ontvangt. En daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken. Breng dus snel uw stem uit!”

Stemmen

De goede doelen waarop de inwoners kunnen stemmen zijn:
1. Alle Kinderen mogen meedoen,
2. JOVO Veldhoven,
3. Insamenspel,
4. TheaterOPleiding Veldhoven,
5. Ziekendag Groot Veldhoven.
Stemmen kan tot en met donderdag 30 november 10.00 uur via de website www.stichtingspecsaverssteunt.nl. Specsavers Veldhoven kiest vervolgens uit de drie doelen met de meeste stemmen een winnaar. Op 7 december maakt Specsavers Veldhoven bekend voor welk lokaal doel zij gaat sparen.

Voor meer informatie: www.stichtingspecsaverssteunt.nl