Logo veldhovensweekblad.nl


Renzo Dielesen tekent voor de organisatie voor de tiende editie van Sand City. (Foto: Bert Jansen).
Renzo Dielesen tekent voor de organisatie voor de tiende editie van Sand City. (Foto: Bert Jansen).

Tweede lustrum voor beachfestival Sand City

"We zijn weer terug in Veldhoven." Organisator Renzo Dielesen organiseert voor de tiende keer het grootse Beach event, dat wordt gehouden van 21 tot en met 23 juli, dit keer op de parkeerplaats bij David Lloyd.

VELDHOVEN - Renzo is blij het evenement weer in het vertrouwde Veldhovens te mogen organiseren. "De afgelopen 10 jaar is het Beach event enorm in populariteit toegenomen. Dat succes heeft ertoe geleid dat we meer ruimte nodig hadden om alles op een goede manier neer te kunnen zetten. Waar we de laatste jaren gebruik hebben kunnen maken van het kerkplein in Den Ekker, was deze locatie niet meer toereikend en moesten we uitwijken naar Eindhoven. Gelukkig zijn we er samen met David Lloyd uitgekomen en kunnen we daar Sand City organiseren. De match met de activiteiten bij het sportcentrum is daarbij mooi meegenomen."

Beachsferen

Renzo geeft aan dat alles in grote lijnen hetzelfde is gebleven. Voorgaande jaren stond de vrijdag is het teken van de sponsor barbecue. Vanaf 17.00 uur wordt de avond muzikaal gevuld door Pieter Lepelaars, Mr. Moto en Dominic Graat. Zaterdag 22 juli gaat het sportieve programma van start. Om 09.30 uur Aanvang beach soccer toernooi met om16.30 uur Finale beach soccer toernooi. Zaterdag vanaf 17.00 uur wordt een avondvullende muziekprogramma op de outdoor stage verzorgd tot 1.00 uur. Zondag 23 juli start om 09.30 uur met beachvolleybal, - tennis & -voetvolleytoernooien. Om 16.30 uur zijn de finales. "De afsluitende avond staat weer in het teken van gezelligheid en muziek. Om al dit beachgeweld mee te kunnen maken kunnen toegangskaarten worden gekocht. Deze kaarten voor de avond zijn te bestellen via de site van Sand City. "Overdag is het hele gebeuren vrij toegankelijk en wordt er geen entree gevraagd. Daarmee hopen we op een groot aantal bezoekers die de sporters komen aanmoedigen. Voor de honger en dorst is er voldoende horeca aanwezig. Het geheel is volledig ingericht in Beachsferen. Het zand voor het hele gebeuren is ter beschikking gesteld door de firma Dikker uit Veldhoven. Zonder dit speciale zand was het organiseren van Sand City bijna onmogelijk"?, licht Dielesen toe.?

Reageer als eerste
Meer berichten