Vuurwerkshow, maandag 23 december, 19.00 uur, op de DBS-voetbalvelden in Meerhoven. FOTO: Stock.
Vuurwerkshow, maandag 23 december, 19.00 uur, op de DBS-voetbalvelden in Meerhoven. FOTO: Stock.

Spectaculaire vuurwerkshow GroenRijk de Heikant

Algemeen

Tuincentrum GroenRijk de Heikant verzorgt samen met voetbalvereniging DBS op maandag 23 december een gigantische vuurwerkshow. De spectaculaire vuurwerkshow vindt plaats op de DBS-voetbalvelden in Meerhoven en begint om 19.00 uur.

VELDHOVEN - Maandag 23 december geven GroenRijk de Heikant DBS op het sportpark in Meerhoven, een voorproef op het inluiden van 2020.
GroenRijk de Heikant heeft ook dit jaar weer schitterend vuurwerk in de verkoop, naast Pro-Line Wolff vuurwerk. 2 compleet nieuwe lijnen zijn St8ment fireworks en Evolution Fireworks. Deze lijn heeft een grote collectie compoundcakes in het assortiment die hoog aangeschreven staan. Compound cakes zijn potten die aan elkaar gekoppeld zijn voor een complete vuurwerkshow. We laten tijdens de vuurwerkshow verschillende cakes uit de Evolution collectie zien. Het vuurwerk kan online besteld worden of tijdens de losse verkoop gekocht worden vanaf 28 december.
Vuurwerkverkoop: zaterdag 28 en maandag 30 december van 09.00 tot 21.00 uur, op dinsdag 31 december van 09.00 tot 17.00 uur.

www.vuurwerkveldhoven.nl