<p>Het nieuwe warehouse van Tom in Belgi&euml;.</p>

Het nieuwe warehouse van Tom in België.

(Foto: TOM.)

TOM-Group opent 13e warehouse in Lommel, België

De TOM-Group uit Bladel opent een warehouse in Lommel. Dit is het eerste warehouse van de Brabantse onderneming buiten Nederland. De onderneming is de afgelopen jaren hard gegroeid en om verdere groei te kunnen faciliteren is het nieuwe warehouse hard nodig.

VELDHOVEN/BLADEL - De groei van het internationale e-commercebedrijf TOM zet ook in 2021 op alle fronten door. Binnen Nederland beschikt de onderneming inmiddels over twaalf warehouses. Nu is daar het eerste warehouse buiten de landsgrenzen bijgekomen, op Maatheide 90 in Lommel. 

Eigen merk

Dit nieuwe warehouse heeft een oppervlakte van 6.600 m2 en biedt plaats aan ruim 60.000 fietsen. Het wordt volledig in gebruik genomen als fietsenopslag voor fietsen van het eigen merk AMIGO. AMIGO, dat er volledig op gericht is om producten te ontwikkelen van een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs, lanceerde in 2018 een eerste collectie kinderfietsen.

Verder uitbreiden

Ondertussen zijn er meerdere collecties kinderfietsen, mountainbikes, e-bikes en andere fietsen voor volwassenen, fietsmanden en -kratten, fietspompen, trampolines, rijdend speelgoed, loopfietsen en zonnebrillen van het eigen merk van de onderneming. CEO Tom te Riele: “Door te investeren in een warehouse speciaal voor ons eigen merk AMIGO, kunnen we het merk nóg verder uit gaan breiden. We willen uiteindelijk online marktleider in vrijetijdsproducten worden met AMIGO. En dat kan natuurlijk alleen als daar de groeimogelijkheden voor zijn.”

Groei faciliteren 

In 2005 is TOM begonnen als kleine fietsenwinkel in Tilburg, inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal e-commercebedrijf met vijftien webshops, dertien warehouses en 600 medewerkers. De Brabantse onderneming is de afgelopen jaren ongekend hard gegroeid. ‘We blijven steeds zoeken naar mogelijkheden om verder uit te breiden, zodat hét online warenhuis in de vrijetijdssector nog completer wordt. Hierin zetten we de klant centraal en blijven we inspelen op de vraag in de markt,’ aldus Te Riele. Met het openen van het nieuwe warehouse in Lommel wordt een verdere groei van het eigen merk van de onderneming gefaciliteerd.

TOM is in Bladel gevestigd aan Rootven 18 - 25. Voor meer informatie, zie de onderstaande website.

www.tom-bv.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden