<p>Een di&euml;tiste van het M&aacute;xima MC en een fysiotherapeut van het Catharina Ziekenhuis geven tekst en uitleg spierziekte.</p>

Een diëtiste van het Máxima MC en een fysiotherapeut van het Catharina Ziekenhuis geven tekst en uitleg spierziekte.

(Foto: PixaBay.)

Over spierzwakte na een verblijf op de IC

Hoe het leven weer vorm te geven na een verblijf op de Intensive Care (IC)? Het verblijf op de IC kan voor veel patiënten en hun naasten een heftige, emotionele gebeurtenis zijn, die ook na ontslag uit het ziekenhuis impact kan hebben.

VELDHOVEN/EINDHOVEN - Máxima MC en het Catharina Ziekenhuis houden op maandag 20 september samen een IC-café. Tijdens het IC-café staan onderwerpen centraal die te maken hebben met een verblijf op de IC. Dit keer is er extra aandacht voor spierzwakte. Een diëtiste van het Máxima MC en een fysiotherapeut van het Catharina Ziekenhuis geven tekst en uitleg. Ook is er veel ruimte om vragen te stellen.

Het streven is de bijeenkomst op maandag 20 september van 19.30 tot 21.00 uur te houden in ’t Patronaat in Veldhoven. Kan dat vanwege Corona niet, dan zal het een digitale bijeenkomst zijn via Zoom.

Aanmelden

Aanmeldingen of vragen over deze bijeenkomst kunt u sturen naar een van de twee e-mailadressen hieronder. Na aanmelding ontvangt u een automatische bevestiging. 

 ICcafe@mmc.nl

nazorgic@catharinaziekenhuis.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden