<p>De nieuwe cursussen bij Atelier Soeff beginnen weer vanaf maandag 13 september.&nbsp;</p>

De nieuwe cursussen bij Atelier Soeff beginnen weer vanaf maandag 13 september. 

(Foto: Atelier Soeff.)

Ook Atelier Soeff start weer gezellig op

De cursussen bij Atelier Soeff in Veldhoven gaan weer van start in september! 

VELDHOVEN - Atelier Soeff verzorgt cursussen beeldende vormgeving en schilderen op doek voor volwassenen. Tijdens een cursus is er keuze uit meerdere projecten en veel creatieve vrijheid. Deelnemers kunnen kiezen uit projecten met klei, mozaïek, werken met hout, speksteen of textiel, beelden maken van papier maché, speksteen bewerken en vilten. Daarnaast kan er geschilderd worden, op doek met zowel acrylverf als olieverf. 

Tijdens de cursus zorgen Lian en Marieke voor alle materialen en natuurlijk de creatieve begeleiding. Niet klassikaal, maar begeleiden iedereen individueel. Kennis vooraf is niet nodig.

 De nieuwe cursussen bij Atelier Soeff beginnen weer vanaf maandag 13 september. Er zijn nog wat plaatsen bij de cursussen op dinsdagochtend, woensdagochtend, woensdagmiddag en donderdagochtend. De avondcursussen zitten vol. Soeff respecteert natuurlijk de Corona-richtlijnen.

Dus... Open dag bij Atelier Soeff, zondag 5 september, van 11.00 tot 15.00 uur. Adres is Heike 11 in Veldhoven. Voor meer info en foto’s: www.ateliersoeff.nl. Telefonisch: (040) 291.32.27. of 254.64.11.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden